Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42830
Titulua: | Тонізуючий молоковмісний ферментований напій |
Beste titulu batzuk: | Dairy-containing fermented tonic drink |
Egilea: | Дацишин, Катерина Євгенівна Журбик, Р. І. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Дацишин К. Є. Тонізуючий молоковмісний ферментований напій / Катерина Євгенівна Дацишин, Р. І. Журбик // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 15. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description (International): | Datsyshyn K. Ye., Zhurbyk R. I. (2023) Tonizuiuchyi molokovmisnyi fermentovanyi napii [Dairy-containing fermented tonic drink]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 15 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Gordailuaren-data: | 28-Sep-2023 |
Date of entry: | 21-Nov-2023 |
Argitalpen: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
UDC: | 637.138 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 15 |
Start page: | 15 |
End page: | 15 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42830 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
References (Ukraine): | 1. Грек О.В., Красуля О.О. Молокопереробка. Інновації: підруч. – К.: НУХТ, 2017. – 390 с. 2. Грек О.В., Онопрійчук О.О. Наукові основи безвідходних технологій відновлюваної сировини: Підруч. – К: НУХТ, 2020. – 323 с. |
References (International): | 1. Hrek O.V., Krasulia O.O. Molokopererobka. Innovatsii: pidruch, K., NUKhT, 2017, 390 p. 2. Hrek O.V., Onopriichuk O.O. Naukovi osnovy bezvidkhodnykh tekhnolohii vidnovliuvanoi syrovyny: Pidruch, K: NUKhT, 2020, 323 p. |
Content type: | Conference Abstract |
Bildumetan azaltzen da: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Datsyshyn_K_Ye-Dairy_containing_fermented_15.pdf | 324,55 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki | |
SPFSI_2023_Datsyshyn_K_Ye-Dairy_containing_fermented_15.djvu | 16,72 kB | DjVu | Bistaratu/Ireki | |
SPFSI_2023_Datsyshyn_K_Ye-Dairy_containing_fermented_15__COVER.png | 453,33 kB | image/png | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.