Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42819
Назва: | Консервування заквасок за допомогою заморожування в хлібопекарській промисловості |
Інші назви: | Preservation of sourdeed with the help of freezing in the bakery industry |
Автори: | Войтович, К. Voytovych, K. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя,Україна |
Бібліографічний опис: | Войтович К. Консервування заквасок за допомогою заморожування в хлібопекарській промисловості / К. Войтович // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 13–14. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Voytovych K. (2023) Konservuvannia zakvasok za dopomohoiu zamorozhuvannia v khlibopekarskii promyslovosti [Preservation of sourdeed with the help of freezing in the bakery industry]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 13-14 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 664.65 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 13-14 |
Початкова сторінка: | 13 |
Кінцева сторінка: | 14 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42819 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Перелік літератури: | 1. Давлєтбаєва Н.Б. Теоретичні засади інноваційного розвитку підприємств харчової промисловості. Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія: економічні науки. 2015. Випуск 10. Частина 2. С. 77- 80. 2. Сімахіна Г. О., Науменко Н. В. Здобутки і перспективи впровадження інновацій у харчовій промисловості України. Міжнародний науковий журнал «Грааль науки». 2021. № 5. С. 109 – 115. 3. Півоваров О.А., Ковальова О.С., Кошулько В.С. Інноваційний інжиніринг в окремих галузях харчового виробництва. О.А. Півоваров, О.С. Ковальова, В.С. Кошулько. Дніпро: ФОП Обдимко О.С. 2022. 407 с. 4. Новікова Н.В., Ряполова І.О. Проблеми впровадження інновації у харчовій промисловості. Технологія легкої і харчової промисловості. Вісник ХНТУ. 2020. № 1(72). Ч. 1. С.117-122. |
References: | 1. Davlietbaieva N.B. Teoretychni zasady innovatsiinoho rozvytku pidpryiemstv kharchovoi promyslovosti. Naukovyi visnyk Khersonskoho derzhavnoho universytetu. Serie: ekonomichni nauky. 2015. Issue 10. Part 2. P. 77- 80. 2. Simakhina H. O., Naumenko N. V. Zdobutky i perspektyvy vprovadzhennia innovatsii u kharchovii promyslovosti Ukrainy. Mizhnarodnyi naukovyi zhurnal "Hraal nauky". 2021. No 5. P. 109 – 115. 3. Pivovarov O.A., Kovalova O.S., Koshulko V.S. Innovatsiinyi inzhynirynh v okremykh haluziakh kharchovoho vyrobnytstva. O.A. Pivovarov, O.S. Kovalova, V.S. Koshulko. Dnipro: FOP Obdymko O.P. 2022. 407 p. 4. Novikova N.V., Riapolova I.O. Problemy vprovadzhennia innovatsii u kharchovii promyslovosti. Tekhnolohiia lehkoi i kharchovoi promyslovosti. Visnyk KhNTU. 2020. No 1(72). Ch. 1. P.117-122. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Voytovych_K-Preservation_of_sourdeed_13-14.pdf | 540,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Voytovych_K-Preservation_of_sourdeed_13-14.djvu | 30,64 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Voytovych_K-Preservation_of_sourdeed_13-14__COVER.png | 474,42 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.