Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42794

Titre: Біологічна активність ϰ-казеїну і продуктів його протеолізу
Autre(s) titre(s): Biological activity of ϰ-casein and its proteolysis products
Auteur(s): Юкало, Володимир Глібович
Сторож, С. І.
Yukalo, V.
Storozh, S.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Юкало В. Г. Біологічна активність ϰ-казеїну і продуктів його протеолізу / Володимир Глібович Юкало, С. І. Сторож // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 63. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти).
Bibliographic description (International): Yukalo V., Storozh S. (2023) Biolohichna aktyvnist ϰ-kazeinu i produktiv yoho proteolizu [Biological activity of ϰ-casein and its proteolysis products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 63 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Date de publication: 28-sep-2023
Date of entry: 21-nov-2023
Editeur: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 637.127.576
Number of pages: 1
Page range: 63
Start page: 63
End page: 63
URI/URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42794
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p.
2. Юкало В. Г. Лабораторний практикум з хімії та фізики молока і молочних продуктів : навчальний посібник. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018. 176 c.
3. Юкало А. В., Сторож Л. А, Юкало В. Г. Білки казеїнового комплексу молока корови (Bos Taurus) як попередники біологічно активних пептидів. Біотехнологія. 2012. Т. 5, № 4. С. 21-33.
4. Юкало В. Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія. Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 372с.
References (International): 1. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p.
2. Yukalo V. H. Laboratornyi praktykum z khimii ta fizyky moloka i molochnykh produktiv : navchalnyi posibnyk. Ternopil : Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, 2018. 176 c.
3. Yukalo A. V., Storozh L. A, Yukalo V. H. Bilky kazeinovoho kompleksu moloka korovy (Bos Taurus) yak poperednyky biolohichno aktyvnykh peptydiv. Biotekhnolohiia. 2012. V. 5, No 4. P. 21-33.
4. Yukalo V. H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph. Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021. 372p.
Content type: Conference Abstract
Collection(s) :Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Tous les documents dans DSpace sont protégés par copyright, avec tous droits réservés.