Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42794
Назва: | Біологічна активність ϰ-казеїну і продуктів його протеолізу |
Інші назви: | Biological activity of ϰ-casein and its proteolysis products |
Автори: | Юкало, Володимир Глібович Сторож, С. І. Yukalo, V. Storozh, S. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Юкало В. Г. Біологічна активність ϰ-казеїну і продуктів його протеолізу / Володимир Глібович Юкало, С. І. Сторож // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 63. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
Bibliographic description: | Yukalo V., Storozh S. (2023) Biolohichna aktyvnist ϰ-kazeinu i produktiv yoho proteolizu [Biological activity of ϰ-casein and its proteolysis products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 63 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 28-вер-2023 |
Дата внесення: | 21-лис-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 вересня 2023 року 28-29 September 2023 |
УДК: | 637.127.576 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 63 |
Початкова сторінка: | 63 |
Кінцева сторінка: | 63 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42794 |
ISBN: | 978-617-7875-66-5 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 © ФОП Паляниця В. А., 2023 |
Перелік літератури: | 1. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p. 2. Юкало В. Г. Лабораторний практикум з хімії та фізики молока і молочних продуктів : навчальний посібник. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018. 176 c. 3. Юкало А. В., Сторож Л. А, Юкало В. Г. Білки казеїнового комплексу молока корови (Bos Taurus) як попередники біологічно активних пептидів. Біотехнологія. 2012. Т. 5, № 4. С. 21-33. 4. Юкало В. Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія. Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 372с. |
References: | 1. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p. 2. Yukalo V. H. Laboratornyi praktykum z khimii ta fizyky moloka i molochnykh produktiv : navchalnyi posibnyk. Ternopil : Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, 2018. 176 c. 3. Yukalo A. V., Storozh L. A, Yukalo V. H. Bilky kazeinovoho kompleksu moloka korovy (Bos Taurus) yak poperednyky biolohichno aktyvnykh peptydiv. Biotekhnolohiia. 2012. V. 5, No 4. P. 21-33. 4. Yukalo V. H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph. Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021. 372p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Yukalo_V-Biological_activity_of___casein_63.pdf | 386,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Yukalo_V-Biological_activity_of___casein_63.djvu | 19,13 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Yukalo_V-Biological_activity_of___casein_63__COVER.png | 427,48 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.