Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42794
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Юкало, Володимир Глібович | |
dc.contributor.author | Сторож, С. І. | |
dc.contributor.author | Yukalo, V. | |
dc.contributor.author | Storozh, S. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:15Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:15Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Юкало В. Г. Біологічна активність ϰ-казеїну і продуктів його протеолізу / Володимир Глібович Юкало, С. І. Сторож // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 63. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42794 | - |
dc.format.extent | 63 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.title | Біологічна активність ϰ-казеїну і продуктів його протеолізу | |
dc.title.alternative | Biological activity of ϰ-casein and its proteolysis products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.127.576 | |
dc.relation.references | 1. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p. | |
dc.relation.references | 2. Юкало В. Г. Лабораторний практикум з хімії та фізики молока і молочних продуктів : навчальний посібник. Тернопіль : Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018. 176 c. | |
dc.relation.references | 3. Юкало А. В., Сторож Л. А, Юкало В. Г. Білки казеїнового комплексу молока корови (Bos Taurus) як попередники біологічно активних пептидів. Біотехнологія. 2012. Т. 5, № 4. С. 21-33. | |
dc.relation.references | 4. Юкало В. Г. Біологічна активність протеїнів і пептидів молока : монографія. Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2021. 372с. | |
dc.relation.referencesen | 1. Fox P. F., Uniacke-Lowe T., McSweeney P. L. H., O’Mahony J. A. Dairy Chemistry and Biochemistry (Second Editon). New York : Springer, 2015. 585 p. | |
dc.relation.referencesen | 2. Yukalo V. H. Laboratornyi praktykum z khimii ta fizyky moloka i molochnykh produktiv : navchalnyi posibnyk. Ternopil : Ternopilskyi natsionalnyi tekhnichnyi universytet imeni Ivana Puliuia, 2018. 176 c. | |
dc.relation.referencesen | 3. Yukalo A. V., Storozh L. A, Yukalo V. H. Bilky kazeinovoho kompleksu moloka korovy (Bos Taurus) yak poperednyky biolohichno aktyvnykh peptydiv. Biotekhnolohiia. 2012. V. 5, No 4. P. 21-33. | |
dc.relation.referencesen | 4. Yukalo V. H. Biolohichna aktyvnist proteiniv i peptydiv moloka : monograph. Ternopil : Vyd-vo TNTU imeni Ivana Puliuia, 2021. 372p. | |
dc.identifier.citationen | Yukalo V., Storozh S. (2023) Biolohichna aktyvnist ϰ-kazeinu i produktiv yoho proteolizu [Biological activity of ϰ-casein and its proteolysis products]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 63 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 63 | |
dc.citation.epage | 63 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Yukalo_V-Biological_activity_of___casein_63.pdf | 386,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Yukalo_V-Biological_activity_of___casein_63.djvu | 19,13 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Yukalo_V-Biological_activity_of___casein_63__COVER.png | 427,48 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.