このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42779

タイトル: Доцільність використання дикорослої рослинної сировини у виробництві зефіру
その他のタイトル: Expediency of wild plant raw materials use in the production of the marshmallows
著者: Дейниченко, Г. В.
Deinychenko, H.
Affiliation: Державний біотехнологічний університет, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Дейниченко Г. В. Доцільність використання дикорослої рослинної сировини у виробництві зефіру / Г. В. Дейниченко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 36–37. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Deinychenko H. (2023) Dotsilnist vykorystannia dykorosloi roslynnoi syrovyny u vyrobnytstvi zefiru [Expediency of wild plant raw materials use in the production of the marshmallows]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 36-37 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
発行日: 28-9月-2023
Date of entry: 21-11月-2023
出版者: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 вересня 2023 року
28-29 September 2023
UDC: 664.1
634.7
Number of pages: 2
Page range: 36-37
Start page: 36
End page: 37
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42779
ISBN: 978-617-7875-66-5
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
© ФОП Паляниця В. А., 2023
References (Ukraine): 1. Бассова О.О. Аналіз сучасного стану та перспектив розвитку кондитерської галузі України. Ефективна економіка. 2018. № 5. С. 29.
2. Трофименко О.О., Золотопер М.А. Економіко-організаційні засади розвитку підприємств кондитерського ринку в Україні. Сучасні проблеми економіки і підприємництво. 2019. № 24. С. 165–171.
3. Гильзин В.М. Применение пшеничного белка «GEMTEC» в производстве зефира. Кондитерське і хлібопекарське виробництво. 2005. № 3. С. 6.
4. Коркач Г.В., Іоргачова К.Г. Розробка інноваційної технології зефіру з синбіотиком. Матеріали міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». К.: НУХТ, 2019. С. 84–87.
5. Загорулько А.М., Загорулько О.Є., Касабова К.Р., Шматченко Н.В.Технологія виробництва зефіру з використанням плодовоовчевої пасти. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2020. №1(31). C.54–64.
6. Тетерєв М. М., Соколенко Н. М., Островка В. І. та ін. Безвідходна технологія одержання пектину з відходів харчової промисловості. Вісник Східноукраїніського національного університету ім. В. Даля. 2021. №5(269). С. 61–68.
7. Begüm C., Bilal B., Bayram Y., etc. Utilization of the barberry extract in the confectionery products. LWT. Vol.145. P. 111362.
8. Білецька Я.О., Дюкарева Г.І., Соколвська О.О. та ін. Формування якості зефіру із еламіном та ягідними пюре. Електронний ресурс: монографія. Х. : ХДУХТ, 2019. 143 c.
References (International): 1. Bassova O.O. Analiz suchasnoho stanu ta perspektyv rozvytku kondyterskoi haluzi Ukrainy. Efektyvna ekonomika. 2018. No 5. P. 29.
2. Trofymenko O.O., Zolotoper M.A. Ekonomiko-orhanizatsiini zasady rozvytku pidpryiemstv kondyterskoho rynku v Ukraini. Suchasni problemy ekonomiky i pidpryiemnytstvo. 2019. No 24. P. 165–171.
3. Hylzyn V.M. Prymenenye pshenychnoho belka "GEMTEC" v proyzvodstve zefyra. Kondyterske i khlibopekarske vyrobnytstvo. 2005. No 3. P. 6.
4. Korkach H.V., Iorhachova K.H. Rozrobka innovatsiinoi tekhnolohii zefiru z synbiotykom. Materialy mizhnarodnykh naukovo-praktychnykh konferentsii "Innovatsiini tekhnolohii u khlibopekarskomu vyrobnytstvi" ta "Zdobutky ta perspektyvy rozvytku kondyterskoi haluzi". K., NUKhT, 2019. P. 84–87.
5. Zahorulko A.M., Zahorulko O.Ye., Kasabova K.R., Shmatchenko N.V.Tekhnolohiia vyrobnytstva zefiru z vykorystanniam plodovoovchevoi pasty. Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv restorannoho hospodarstva i torhivli. 2020. No 1(31). P.54–64.
6. Teteriev M. M., Sokolenko N. M., Ostrovka V. I. and other Bezvidkhodna tekhnolohiia oderzhannia pektynu z vidkhodiv kharchovoi promyslovosti. Visnyk Skhidnoukrainiskoho natsionalnoho universytetu im. V. Dalia. 2021. No 5(269). P. 61–68.
7. Begüm C., Bilal B., Bayram Y., etc. Utilization of the barberry extract in the confectionery products. LWT. Vol.145. P. 111362.
8. Biletska Ya.O., Diukareva H.I., Sokolvska O.O. and other Formuvannia yakosti zefiru iz elaminom ta yahidnymy piure. Elektronnyi resurs: monograph. Kh. : KhDUKhT, 2019. 143 c.
Content type: Conference Abstract
出現コレクション:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。