Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42779
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Г. В. | |
dc.contributor.author | Deinychenko, H. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 вересня 2023 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 September 2023 | |
dc.date.accessioned | 2023-11-21T09:06:13Z | - |
dc.date.available | 2023-11-21T09:06:13Z | - |
dc.date.created | 2023-09-28 | |
dc.date.issued | 2023-09-28 | |
dc.identifier.citation | Дейниченко Г. В. Доцільність використання дикорослої рослинної сировини у виробництві зефіру / Г. В. Дейниченко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 36–37. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-66-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42779 | - |
dc.format.extent | 36-37 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023 | |
dc.title | Доцільність використання дикорослої рослинної сировини у виробництві зефіру | |
dc.title.alternative | Expediency of wild plant raw materials use in the production of the marshmallows | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2023 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.1 | |
dc.subject.udc | 634.7 | |
dc.relation.references | 1. Бассова О.О. Аналіз сучасного стану та перспектив розвитку кондитерської галузі України. Ефективна економіка. 2018. № 5. С. 29. | |
dc.relation.references | 2. Трофименко О.О., Золотопер М.А. Економіко-організаційні засади розвитку підприємств кондитерського ринку в Україні. Сучасні проблеми економіки і підприємництво. 2019. № 24. С. 165–171. | |
dc.relation.references | 3. Гильзин В.М. Применение пшеничного белка «GEMTEC» в производстве зефира. Кондитерське і хлібопекарське виробництво. 2005. № 3. С. 6. | |
dc.relation.references | 4. Коркач Г.В., Іоргачова К.Г. Розробка інноваційної технології зефіру з синбіотиком. Матеріали міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». К.: НУХТ, 2019. С. 84–87. | |
dc.relation.references | 5. Загорулько А.М., Загорулько О.Є., Касабова К.Р., Шматченко Н.В.Технологія виробництва зефіру з використанням плодовоовчевої пасти. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2020. №1(31). C.54–64. | |
dc.relation.references | 6. Тетерєв М. М., Соколенко Н. М., Островка В. І. та ін. Безвідходна технологія одержання пектину з відходів харчової промисловості. Вісник Східноукраїніського національного університету ім. В. Даля. 2021. №5(269). С. 61–68. | |
dc.relation.references | 7. Begüm C., Bilal B., Bayram Y., etc. Utilization of the barberry extract in the confectionery products. LWT. Vol.145. P. 111362. | |
dc.relation.references | 8. Білецька Я.О., Дюкарева Г.І., Соколвська О.О. та ін. Формування якості зефіру із еламіном та ягідними пюре. Електронний ресурс: монографія. Х. : ХДУХТ, 2019. 143 c. | |
dc.relation.referencesen | 1. Bassova O.O. Analiz suchasnoho stanu ta perspektyv rozvytku kondyterskoi haluzi Ukrainy. Efektyvna ekonomika. 2018. No 5. P. 29. | |
dc.relation.referencesen | 2. Trofymenko O.O., Zolotoper M.A. Ekonomiko-orhanizatsiini zasady rozvytku pidpryiemstv kondyterskoho rynku v Ukraini. Suchasni problemy ekonomiky i pidpryiemnytstvo. 2019. No 24. P. 165–171. | |
dc.relation.referencesen | 3. Hylzyn V.M. Prymenenye pshenychnoho belka "GEMTEC" v proyzvodstve zefyra. Kondyterske i khlibopekarske vyrobnytstvo. 2005. No 3. P. 6. | |
dc.relation.referencesen | 4. Korkach H.V., Iorhachova K.H. Rozrobka innovatsiinoi tekhnolohii zefiru z synbiotykom. Materialy mizhnarodnykh naukovo-praktychnykh konferentsii "Innovatsiini tekhnolohii u khlibopekarskomu vyrobnytstvi" ta "Zdobutky ta perspektyvy rozvytku kondyterskoi haluzi". K., NUKhT, 2019. P. 84–87. | |
dc.relation.referencesen | 5. Zahorulko A.M., Zahorulko O.Ye., Kasabova K.R., Shmatchenko N.V.Tekhnolohiia vyrobnytstva zefiru z vykorystanniam plodovoovchevoi pasty. Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv restorannoho hospodarstva i torhivli. 2020. No 1(31). P.54–64. | |
dc.relation.referencesen | 6. Teteriev M. M., Sokolenko N. M., Ostrovka V. I. and other Bezvidkhodna tekhnolohiia oderzhannia pektynu z vidkhodiv kharchovoi promyslovosti. Visnyk Skhidnoukrainiskoho natsionalnoho universytetu im. V. Dalia. 2021. No 5(269). P. 61–68. | |
dc.relation.referencesen | 7. Begüm C., Bilal B., Bayram Y., etc. Utilization of the barberry extract in the confectionery products. LWT. Vol.145. P. 111362. | |
dc.relation.referencesen | 8. Biletska Ya.O., Diukareva H.I., Sokolvska O.O. and other Formuvannia yakosti zefiru iz elaminom ta yahidnymy piure. Elektronnyi resurs: monograph. Kh. : KhDUKhT, 2019. 143 c. | |
dc.identifier.citationen | Deinychenko H. (2023) Dotsilnist vykorystannia dykorosloi roslynnoi syrovyny u vyrobnytstvi zefiru [Expediency of wild plant raw materials use in the production of the marshmallows]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 36-37 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 36 | |
dc.citation.epage | 37 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2023_Deinychenko_H-Expediency_of_wild_plant_36-37.pdf | 542,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Deinychenko_H-Expediency_of_wild_plant_36-37.djvu | 31,65 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2023_Deinychenko_H-Expediency_of_wild_plant_36-37__COVER.png | 481,26 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.