Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42779

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДейниченко, Г. В.
dc.contributor.authorDeinychenko, H.
dc.coverage.temporal28-29 вересня 2023 року
dc.coverage.temporal28-29 September 2023
dc.date.accessioned2023-11-21T09:06:13Z-
dc.date.available2023-11-21T09:06:13Z-
dc.date.created2023-09-28
dc.date.issued2023-09-28
dc.identifier.citationДейниченко Г. В. Доцільність використання дикорослої рослинної сировини у виробництві зефіру / Г. В. Дейниченко // Матеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 28-29 вересня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 36–37. — (Інноваційні технології виробництва харчових продуктів).
dc.identifier.isbn978-617-7875-66-5
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/42779-
dc.format.extent36-37
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2023
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry", 2023
dc.titleДоцільність використання дикорослої рослинної сировини у виробництві зефіру
dc.title.alternativeExpediency of wild plant raw materials use in the production of the marshmallows
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2023
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.1
dc.subject.udc634.7
dc.relation.references1. Бассова О.О. Аналіз сучасного стану та перспектив розвитку кондитерської галузі України. Ефективна економіка. 2018. № 5. С. 29.
dc.relation.references2. Трофименко О.О., Золотопер М.А. Економіко-організаційні засади розвитку підприємств кондитерського ринку в Україні. Сучасні проблеми економіки і підприємництво. 2019. № 24. С. 165–171.
dc.relation.references3. Гильзин В.М. Применение пшеничного белка «GEMTEC» в производстве зефира. Кондитерське і хлібопекарське виробництво. 2005. № 3. С. 6.
dc.relation.references4. Коркач Г.В., Іоргачова К.Г. Розробка інноваційної технології зефіру з синбіотиком. Матеріали міжнародних науково-практичних конференцій «Інноваційні технології у хлібопекарському виробництві» та «Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі». К.: НУХТ, 2019. С. 84–87.
dc.relation.references5. Загорулько А.М., Загорулько О.Є., Касабова К.Р., Шматченко Н.В.Технологія виробництва зефіру з використанням плодовоовчевої пасти. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2020. №1(31). C.54–64.
dc.relation.references6. Тетерєв М. М., Соколенко Н. М., Островка В. І. та ін. Безвідходна технологія одержання пектину з відходів харчової промисловості. Вісник Східноукраїніського національного університету ім. В. Даля. 2021. №5(269). С. 61–68.
dc.relation.references7. Begüm C., Bilal B., Bayram Y., etc. Utilization of the barberry extract in the confectionery products. LWT. Vol.145. P. 111362.
dc.relation.references8. Білецька Я.О., Дюкарева Г.І., Соколвська О.О. та ін. Формування якості зефіру із еламіном та ягідними пюре. Електронний ресурс: монографія. Х. : ХДУХТ, 2019. 143 c.
dc.relation.referencesen1. Bassova O.O. Analiz suchasnoho stanu ta perspektyv rozvytku kondyterskoi haluzi Ukrainy. Efektyvna ekonomika. 2018. No 5. P. 29.
dc.relation.referencesen2. Trofymenko O.O., Zolotoper M.A. Ekonomiko-orhanizatsiini zasady rozvytku pidpryiemstv kondyterskoho rynku v Ukraini. Suchasni problemy ekonomiky i pidpryiemnytstvo. 2019. No 24. P. 165–171.
dc.relation.referencesen3. Hylzyn V.M. Prymenenye pshenychnoho belka "GEMTEC" v proyzvodstve zefyra. Kondyterske i khlibopekarske vyrobnytstvo. 2005. No 3. P. 6.
dc.relation.referencesen4. Korkach H.V., Iorhachova K.H. Rozrobka innovatsiinoi tekhnolohii zefiru z synbiotykom. Materialy mizhnarodnykh naukovo-praktychnykh konferentsii "Innovatsiini tekhnolohii u khlibopekarskomu vyrobnytstvi" ta "Zdobutky ta perspektyvy rozvytku kondyterskoi haluzi". K., NUKhT, 2019. P. 84–87.
dc.relation.referencesen5. Zahorulko A.M., Zahorulko O.Ye., Kasabova K.R., Shmatchenko N.V.Tekhnolohiia vyrobnytstva zefiru z vykorystanniam plodovoovchevoi pasty. Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv restorannoho hospodarstva i torhivli. 2020. No 1(31). P.54–64.
dc.relation.referencesen6. Teteriev M. M., Sokolenko N. M., Ostrovka V. I. and other Bezvidkhodna tekhnolohiia oderzhannia pektynu z vidkhodiv kharchovoi promyslovosti. Visnyk Skhidnoukrainiskoho natsionalnoho universytetu im. V. Dalia. 2021. No 5(269). P. 61–68.
dc.relation.referencesen7. Begüm C., Bilal B., Bayram Y., etc. Utilization of the barberry extract in the confectionery products. LWT. Vol.145. P. 111362.
dc.relation.referencesen8. Biletska Ya.O., Diukareva H.I., Sokolvska O.O. and other Formuvannia yakosti zefiru iz elaminom ta yahidnymy piure. Elektronnyi resurs: monograph. Kh. : KhDUKhT, 2019. 143 c.
dc.identifier.citationenDeinychenko H. (2023) Dotsilnist vykorystannia dykorosloi roslynnoi syrovyny u vyrobnytstvi zefiru [Expediency of wild plant raw materials use in the production of the marshmallows]. Book of abstracts Ⅶ International Scientific and Technical Conference "State and perspectives of food science and industry" (Tern., 28-29 September 2023), pp. 36-37 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage36
dc.citation.epage37
dc.citation.conferenceⅦ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.