Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41849
Tytuł: Розроблення бізнес-плану розвитку підприємства, на прикладі ФОП Музика Олег Володимирович
Inne tytuły: Development of an enterprise business-plan (IE Muzyka Oleh Volodymyrovych as a case study)
Authors: Барановська, Вікторія Володимирівна
Baranovska, Viktoriia
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Cytat: Барановська В. В. Розроблення бізнес-плану розвитку підприємства, на прикладі ФОП Музика Олег Володимирович : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю 073 "Менеджмент" / В. В. Барановська. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 72 с.
Bibliographic description: Baranovska V.V. Development of an enterprise business plan (IE Muzyka Oleh Volodymyrovych as a case study): bachelor degree thesis on specialty 073 "Management". Ternopil: TNTU. 72 p.
Data wydania: 25-cze-2023
Data archiwizacji: 9-cze-2023
Date of entry: 25-cze-2023
Wydawca: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Kraj (kod): UA
Place edycja: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Promotor: Сороківська, Олена Анатоліївна
Członkowie Komitetu: Островська, Галина Йосипівна
UDC: 658.012
Słowa kluczowe: виробництво хлібобулочних виробів
вартісний ланцюг
зниження витрат
SWOT-аналіз
ризики
маркетинг
конкурентоспроможність
production of bakery products
value chain
cost reduction
SWOT-analysis
risks
marketing
competitiveness
Abstract: Предмет дослідження – процес розроблення бізнес-плану на підприємстві. Об'єкт дослідження - ФОП Музика Олег Володимирович «Пекарня Музики». Метою роботи є дослідження удосконалення системи бізнес-планування підприємства «Пекарня Музики» з урахуванням його організаційної структури, виробничого процесу, керівництва, стратегії, асортименту продукції та ризиків, а також розробити рекомендації щодо покращення його діяльності. Методи дослідження – аналізу та синтезу, графічний та матричний методи, економічного та статистичного узагальнення. Розроблено напрями підвищення ефективності діяльності підприємства шляхом удосконалення системи бізнес-планування. Зокрема розроблено бізнес-план відкриття філії «Пекарні Музики» у м. Тернопіль та обґрунтовано стратегію франчайзингу як ефективного інструмента бізнес-планування діяльності «Пекарні Музики».
Opis: У представленій кваліфікаційній роботі бакалавра розроблено напрями підвищення ефективності діяльності підприємства шляхом удосконалення системи бізнес-планування. Об’єктом дослідження є ФОП Музика Олег Володимирович (ТМ «Пекарня Музики»).
Content: Вступ 8. Розділ 1. Теоретичні засади бізнес-планування розвитку підприємства 10. 1.1. Бізнес-планування та його роль у стратегічному управлінні підприємством 10. 1.2 Характерні особливості та світовий досвід формування бізнес-плану розвитку пекарні 15. 1.3. Особливості розвитку хлібопекарського бізнесу в Україні та за кордоном 21. Розділ 2. Аналіз діяльності «Пекарні Музики» та системи бізнес-планування 26. 2.1. Загальна характеристика діяльності підприємства, дослідження обсягів реалізації продукції 26. 2.2. Аналіз результатів фінансово-господарської діяльності «Пекарні Музики» та системи планування витрат 32. 2.3. Аналіз планування складу та руху робочої сили 36. 2.4. Аналіз особливостей стратегічного розвитку «Пекарні Музики» 41. Розділ 3. Шляхи підвищення ефективності діяльності підприємства шляхом удосконалення системи бізнес-планування 47. 3.1. Розроблення бізнес-плану відкриття філії «Пекарні Музики» у м. Тернопіль 47. 3.1.1. Опис продукту 48. 3.1.2. Маркетинговий план 49. 3.1.3. Виробничо-фінансовий план проекту 50. 3.1.4. Оцінка ризиків проекту 56. 3.2. Обґрунтування стратегії франчайзингу як ефективного інструмента бізнес-планування діяльності «Пекарні Музики» 58. 4. Безпека життєдіяльності, основи охорони праці 66. 4.1. Вплив діяльності людини на довкілля…66. 4.2. Оцінка травмонебезпеки технологічного процесу 67. Висновки 69. Бібліографія 71.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41849
Właściciel praw autorskich: "© Барановська Вікторія Володимирівна, 2023"
Wykaz piśmiennictwa: 1. Чичун В.А. Бізнес-планування як фактор успішної підприємницької діяльності / В.А. Чичун, В.Д. Паламарчук // Соціум. Наука. Культура. 2020. 21 (18). С. 58-63. http://journals.dut.edu.ua/index.php/emb/article/view/2516
2. Алексєєва М.М. Планування діяльності фірми: навч. метод. посібник / М.М. Алексєєва. К.: Фінанси і статистика, 2021. 248 с. https://conf.ztu.edu.ua/wp-content/uploads/2018/12/174.pdf
3. Смаковська Ю. Критерії експертної оцінки бізнес-плану підприємницького проекту. Формування ринкової економіки в Україні. 2019. No19. С. 434-438. https://snku.krok.edu.ua/index.php/vcheni-zapiski-universitetu-krok/article/view/144
4. Планування діяльності підприємства: навч. посібник / Г.М. Тарасюк, Л.І. Шваб. К. : Каравела, 2023. 432 с. https://buklib.net/books/21876/
5. Бізнес-планування: Підручник: за наук. ред. д-ра екон. наук, проф. А.М. Колота. К. : КНЕУ, 2019. 711 с. https://kneu.edu.ua/ua/reg_doc/bipl/
6. Македон В.В. Бізнес-планування. Навч. пос. К.: Центр учбової літератури, 2019. 236 с. https://dut.edu.ua/ua/lib/1/category/726/view/1340
7. Економіка праці та соціально-трудові відносини: Підручник / О.А. Грішнова. 5-те вид., оновлене. К. : Знання, 2021. 390 с. https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21137
8. Свінцицька О.М. Планування діяльності підприємства: Навч. посібник. К.: Вид-во Європ. ун-ту, 2018. 226 с. https://buklib.net/books/21876/
9. Комерційна діяльність на ринку товарів та послуг (за ред. проф. Апопія В. В., проф.. Гончарука Я. А.). Львів, Видавництво ЛКА, 2021. 450 с. URL: http://surl.li/ibxpq
10. Ноздріна Л.В., Ящук В.І., Полотай О.І. Управління проектами: Підручник / За заг. ред. Л.В. Ноздріної. К.: Центр учбової літератури, 2020. 432 с. URL: http://surl.li/cgjmc
11. Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, 2019. 376 с. URL: http://surl.li/ibxqc
12. Панченко М. О. Управління якістю. Теорія та практика: навчальний посібник, 2019. 228 с. http://surl.li/ibxqj
13. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів: навчальний посібник / Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Кучерук З. І. та ін. ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. Суми: Університетська книга, 2017. 464 с. URL: http://surl.li/ibxqt
14. Товари із асортименту Терновський хлібзавод https://listex.info/uk/merchant/ternovskiy-hlibzavodn.
15.Гриневська Наталя, Осафат Віра, Радіонова Людмила. Обладнання // Научно-практичний журнал «Хлібний та кондитерський бізнес». 2020. No 3. С. 36. URL: http://surl.li/ibxtc
16. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва: навч. посіб. К. : ПрофКнига, 2019. 307 с. URL: http://surl.li/ibxuf
17. Кузьміна Т. О., Євтушенко В. В. Системи управління якістю. Видавництво: Олді+, 2018. 500 с. URL: http://surl.li/ikvbq
18. З. С. Варналій, Т. Г. Васильців, Р. Л. Лупак, Р. Р. авч. посіб. Білик. Технодрук, 2019. 264 с. URL: http://surl.li/tgjb
19. Красільнікова К. Є. Напрями розвитку виробництва хлібопекарських підприємств. Агросвіт. 2019. No 13. С. 43-47 URL: http://surl.li/ibxvh
20. Балджи М. Д. Економічний ризик та методи його вимірювання: навчальний посібник. Харків: Промарт, 2020. 300 с. URL: http://surl.li/bgmst
21. Кужда Т. І. Особливості планування інноваційного розвитку підприємства. Соціально-економічні проблеми і держава. 2018. Вип. 2 (19). С. 26-36. URL: https://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27156
22. Котовська І., Юрик Н. Дослідження етапів стратегічного планування в контексті управління діяльністю підприємств. Електронний науково-практичний журнал "Інфраструктура ринку". Випуск 39. Одеса, 2020. С.183-189.URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34178
Typ zawartości: Bachelor Thesis
Występuje w kolekcjach:073 — Менеджмент (бакалаври)

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
КРБ_Барановська.pdfКваліфікаційна робота бакалавра986,34 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie
Авторська довідка_Барановська.pdfАвторська довідка230,08 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi

Narzędzia administratora