Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41849
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorСороківська, Олена Анатоліївна-
dc.contributor.authorБарановська, Вікторія Володимирівна-
dc.contributor.authorBaranovska, Viktoriia-
dc.date.accessioned2023-06-25T12:13:14Z-
dc.date.available2023-06-25T12:13:14Z-
dc.date.issued2023-06-25-
dc.date.submitted2023-06-09-
dc.identifier.citationБарановська В. В. Розроблення бізнес-плану розвитку підприємства, на прикладі ФОП Музика Олег Володимирович : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю 073 "Менеджмент" / В. В. Барановська. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 72 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41849-
dc.descriptionУ представленій кваліфікаційній роботі бакалавра розроблено напрями підвищення ефективності діяльності підприємства шляхом удосконалення системи бізнес-планування. Об’єктом дослідження є ФОП Музика Олег Володимирович (ТМ «Пекарня Музики»).uk_UA
dc.description.abstractПредмет дослідження – процес розроблення бізнес-плану на підприємстві. Об'єкт дослідження - ФОП Музика Олег Володимирович «Пекарня Музики». Метою роботи є дослідження удосконалення системи бізнес-планування підприємства «Пекарня Музики» з урахуванням його організаційної структури, виробничого процесу, керівництва, стратегії, асортименту продукції та ризиків, а також розробити рекомендації щодо покращення його діяльності. Методи дослідження – аналізу та синтезу, графічний та матричний методи, економічного та статистичного узагальнення. Розроблено напрями підвищення ефективності діяльності підприємства шляхом удосконалення системи бізнес-планування. Зокрема розроблено бізнес-план відкриття філії «Пекарні Музики» у м. Тернопіль та обґрунтовано стратегію франчайзингу як ефективного інструмента бізнес-планування діяльності «Пекарні Музики».uk_UA
dc.description.tableofcontentsВступ 8. Розділ 1. Теоретичні засади бізнес-планування розвитку підприємства 10. 1.1. Бізнес-планування та його роль у стратегічному управлінні підприємством 10. 1.2 Характерні особливості та світовий досвід формування бізнес-плану розвитку пекарні 15. 1.3. Особливості розвитку хлібопекарського бізнесу в Україні та за кордоном 21. Розділ 2. Аналіз діяльності «Пекарні Музики» та системи бізнес-планування 26. 2.1. Загальна характеристика діяльності підприємства, дослідження обсягів реалізації продукції 26. 2.2. Аналіз результатів фінансово-господарської діяльності «Пекарні Музики» та системи планування витрат 32. 2.3. Аналіз планування складу та руху робочої сили 36. 2.4. Аналіз особливостей стратегічного розвитку «Пекарні Музики» 41. Розділ 3. Шляхи підвищення ефективності діяльності підприємства шляхом удосконалення системи бізнес-планування 47. 3.1. Розроблення бізнес-плану відкриття філії «Пекарні Музики» у м. Тернопіль 47. 3.1.1. Опис продукту 48. 3.1.2. Маркетинговий план 49. 3.1.3. Виробничо-фінансовий план проекту 50. 3.1.4. Оцінка ризиків проекту 56. 3.2. Обґрунтування стратегії франчайзингу як ефективного інструмента бізнес-планування діяльності «Пекарні Музики» 58. 4. Безпека життєдіяльності, основи охорони праці 66. 4.1. Вплив діяльності людини на довкілля…66. 4.2. Оцінка травмонебезпеки технологічного процесу 67. Висновки 69. Бібліографія 71.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectвиробництво хлібобулочних виробівuk_UA
dc.subjectвартісний ланцюгuk_UA
dc.subjectзниження витратuk_UA
dc.subjectSWOT-аналізuk_UA
dc.subjectризикиuk_UA
dc.subjectмаркетингuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectproduction of bakery productsuk_UA
dc.subjectvalue chainuk_UA
dc.subjectcost reductionuk_UA
dc.subjectSWOT-analysisuk_UA
dc.subjectrisksuk_UA
dc.subjectmarketinguk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.titleРозроблення бізнес-плану розвитку підприємства, на прикладі ФОП Музика Олег Володимировичuk_UA
dc.title.alternativeDevelopment of an enterprise business-plan (IE Muzyka Oleh Volodymyrovych as a case study)uk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder"© Барановська Вікторія Володимирівна, 2023"uk_UA
dc.contributor.committeeMemberОстровська, Галина Йосипівна-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udc658.012uk_UA
dc.relation.references1. Чичун В.А. Бізнес-планування як фактор успішної підприємницької діяльності / В.А. Чичун, В.Д. Паламарчук // Соціум. Наука. Культура. 2020. 21 (18). С. 58-63. http://journals.dut.edu.ua/index.php/emb/article/view/2516uk_UA
dc.relation.references2. Алексєєва М.М. Планування діяльності фірми: навч. метод. посібник / М.М. Алексєєва. К.: Фінанси і статистика, 2021. 248 с. https://conf.ztu.edu.ua/wp-content/uploads/2018/12/174.pdfuk_UA
dc.relation.references3. Смаковська Ю. Критерії експертної оцінки бізнес-плану підприємницького проекту. Формування ринкової економіки в Україні. 2019. No19. С. 434-438. https://snku.krok.edu.ua/index.php/vcheni-zapiski-universitetu-krok/article/view/144uk_UA
dc.relation.references4. Планування діяльності підприємства: навч. посібник / Г.М. Тарасюк, Л.І. Шваб. К. : Каравела, 2023. 432 с. https://buklib.net/books/21876/uk_UA
dc.relation.references5. Бізнес-планування: Підручник: за наук. ред. д-ра екон. наук, проф. А.М. Колота. К. : КНЕУ, 2019. 711 с. https://kneu.edu.ua/ua/reg_doc/bipl/uk_UA
dc.relation.references6. Македон В.В. Бізнес-планування. Навч. пос. К.: Центр учбової літератури, 2019. 236 с. https://dut.edu.ua/ua/lib/1/category/726/view/1340uk_UA
dc.relation.references7. Економіка праці та соціально-трудові відносини: Підручник / О.А. Грішнова. 5-те вид., оновлене. К. : Знання, 2021. 390 с. https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21137uk_UA
dc.relation.references8. Свінцицька О.М. Планування діяльності підприємства: Навч. посібник. К.: Вид-во Європ. ун-ту, 2018. 226 с. https://buklib.net/books/21876/uk_UA
dc.relation.references9. Комерційна діяльність на ринку товарів та послуг (за ред. проф. Апопія В. В., проф.. Гончарука Я. А.). Львів, Видавництво ЛКА, 2021. 450 с. URL: http://surl.li/ibxpquk_UA
dc.relation.references10. Ноздріна Л.В., Ящук В.І., Полотай О.І. Управління проектами: Підручник / За заг. ред. Л.В. Ноздріної. К.: Центр учбової літератури, 2020. 432 с. URL: http://surl.li/cgjmcuk_UA
dc.relation.references11. Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, 2019. 376 с. URL: http://surl.li/ibxqcuk_UA
dc.relation.references12. Панченко М. О. Управління якістю. Теорія та практика: навчальний посібник, 2019. 228 с. http://surl.li/ibxqjuk_UA
dc.relation.references13. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів: навчальний посібник / Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Кучерук З. І. та ін. ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. Суми: Університетська книга, 2017. 464 с. URL: http://surl.li/ibxqtuk_UA
dc.relation.references14. Товари із асортименту Терновський хлібзавод https://listex.info/uk/merchant/ternovskiy-hlibzavodn.uk_UA
dc.relation.references15.Гриневська Наталя, Осафат Віра, Радіонова Людмила. Обладнання // Научно-практичний журнал «Хлібний та кондитерський бізнес». 2020. No 3. С. 36. URL: http://surl.li/ibxtcuk_UA
dc.relation.references16. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва: навч. посіб. К. : ПрофКнига, 2019. 307 с. URL: http://surl.li/ibxufuk_UA
dc.relation.references17. Кузьміна Т. О., Євтушенко В. В. Системи управління якістю. Видавництво: Олді+, 2018. 500 с. URL: http://surl.li/ikvbquk_UA
dc.relation.references18. З. С. Варналій, Т. Г. Васильців, Р. Л. Лупак, Р. Р. авч. посіб. Білик. Технодрук, 2019. 264 с. URL: http://surl.li/tgjbuk_UA
dc.relation.references19. Красільнікова К. Є. Напрями розвитку виробництва хлібопекарських підприємств. Агросвіт. 2019. No 13. С. 43-47 URL: http://surl.li/ibxvhuk_UA
dc.relation.references20. Балджи М. Д. Економічний ризик та методи його вимірювання: навчальний посібник. Харків: Промарт, 2020. 300 с. URL: http://surl.li/bgmstuk_UA
dc.relation.references21. Кужда Т. І. Особливості планування інноваційного розвитку підприємства. Соціально-економічні проблеми і держава. 2018. Вип. 2 (19). С. 26-36. URL: https://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27156uk_UA
dc.relation.references22. Котовська І., Юрик Н. Дослідження етапів стратегічного планування в контексті управління діяльністю підприємств. Електронний науково-практичний журнал "Інфраструктура ринку". Випуск 39. Одеса, 2020. С.183-189.URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34178uk_UA
dc.identifier.citationenBaranovska V.V. Development of an enterprise business plan (IE Muzyka Oleh Volodymyrovych as a case study): bachelor degree thesis on specialty 073 "Management". Ternopil: TNTU. 72 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:073 — Менеджмент (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КРБ_Барановська.pdfКваліфікаційна робота бакалавра986,34 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Авторська довідка_Барановська.pdfАвторська довідка230,08 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора