Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41849
Tüm üstveri kaydı
Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Сороківська, Олена Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Барановська, Вікторія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Baranovska, Viktoriia | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-25T12:13:14Z | - |
dc.date.available | 2023-06-25T12:13:14Z | - |
dc.date.issued | 2023-06-25 | - |
dc.date.submitted | 2023-06-09 | - |
dc.identifier.citation | Барановська В. В. Розроблення бізнес-плану розвитку підприємства, на прикладі ФОП Музика Олег Володимирович : кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю 073 "Менеджмент" / В. В. Барановська. — Тернопіль: ТНТУ, 2023. — 72 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41849 | - |
dc.description | У представленій кваліфікаційній роботі бакалавра розроблено напрями підвищення ефективності діяльності підприємства шляхом удосконалення системи бізнес-планування. Об’єктом дослідження є ФОП Музика Олег Володимирович (ТМ «Пекарня Музики»). | uk_UA |
dc.description.abstract | Предмет дослідження – процес розроблення бізнес-плану на підприємстві. Об'єкт дослідження - ФОП Музика Олег Володимирович «Пекарня Музики». Метою роботи є дослідження удосконалення системи бізнес-планування підприємства «Пекарня Музики» з урахуванням його організаційної структури, виробничого процесу, керівництва, стратегії, асортименту продукції та ризиків, а також розробити рекомендації щодо покращення його діяльності. Методи дослідження – аналізу та синтезу, графічний та матричний методи, економічного та статистичного узагальнення. Розроблено напрями підвищення ефективності діяльності підприємства шляхом удосконалення системи бізнес-планування. Зокрема розроблено бізнес-план відкриття філії «Пекарні Музики» у м. Тернопіль та обґрунтовано стратегію франчайзингу як ефективного інструмента бізнес-планування діяльності «Пекарні Музики». | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Вступ 8. Розділ 1. Теоретичні засади бізнес-планування розвитку підприємства 10. 1.1. Бізнес-планування та його роль у стратегічному управлінні підприємством 10. 1.2 Характерні особливості та світовий досвід формування бізнес-плану розвитку пекарні 15. 1.3. Особливості розвитку хлібопекарського бізнесу в Україні та за кордоном 21. Розділ 2. Аналіз діяльності «Пекарні Музики» та системи бізнес-планування 26. 2.1. Загальна характеристика діяльності підприємства, дослідження обсягів реалізації продукції 26. 2.2. Аналіз результатів фінансово-господарської діяльності «Пекарні Музики» та системи планування витрат 32. 2.3. Аналіз планування складу та руху робочої сили 36. 2.4. Аналіз особливостей стратегічного розвитку «Пекарні Музики» 41. Розділ 3. Шляхи підвищення ефективності діяльності підприємства шляхом удосконалення системи бізнес-планування 47. 3.1. Розроблення бізнес-плану відкриття філії «Пекарні Музики» у м. Тернопіль 47. 3.1.1. Опис продукту 48. 3.1.2. Маркетинговий план 49. 3.1.3. Виробничо-фінансовий план проекту 50. 3.1.4. Оцінка ризиків проекту 56. 3.2. Обґрунтування стратегії франчайзингу як ефективного інструмента бізнес-планування діяльності «Пекарні Музики» 58. 4. Безпека життєдіяльності, основи охорони праці 66. 4.1. Вплив діяльності людини на довкілля…66. 4.2. Оцінка травмонебезпеки технологічного процесу 67. Висновки 69. Бібліографія 71. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.subject | виробництво хлібобулочних виробів | uk_UA |
dc.subject | вартісний ланцюг | uk_UA |
dc.subject | зниження витрат | uk_UA |
dc.subject | SWOT-аналіз | uk_UA |
dc.subject | ризики | uk_UA |
dc.subject | маркетинг | uk_UA |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk_UA |
dc.subject | production of bakery products | uk_UA |
dc.subject | value chain | uk_UA |
dc.subject | cost reduction | uk_UA |
dc.subject | SWOT-analysis | uk_UA |
dc.subject | risks | uk_UA |
dc.subject | marketing | uk_UA |
dc.subject | competitiveness | uk_UA |
dc.title | Розроблення бізнес-плану розвитку підприємства, на прикладі ФОП Музика Олег Володимирович | uk_UA |
dc.title.alternative | Development of an enterprise business-plan (IE Muzyka Oleh Volodymyrovych as a case study) | uk_UA |
dc.type | Bachelor Thesis | uk_UA |
dc.rights.holder | "© Барановська Вікторія Володимирівна, 2023" | uk_UA |
dc.contributor.committeeMember | Островська, Галина Йосипівна | - |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.subject.udc | 658.012 | uk_UA |
dc.relation.references | 1. Чичун В.А. Бізнес-планування як фактор успішної підприємницької діяльності / В.А. Чичун, В.Д. Паламарчук // Соціум. Наука. Культура. 2020. 21 (18). С. 58-63. http://journals.dut.edu.ua/index.php/emb/article/view/2516 | uk_UA |
dc.relation.references | 2. Алексєєва М.М. Планування діяльності фірми: навч. метод. посібник / М.М. Алексєєва. К.: Фінанси і статистика, 2021. 248 с. https://conf.ztu.edu.ua/wp-content/uploads/2018/12/174.pdf | uk_UA |
dc.relation.references | 3. Смаковська Ю. Критерії експертної оцінки бізнес-плану підприємницького проекту. Формування ринкової економіки в Україні. 2019. No19. С. 434-438. https://snku.krok.edu.ua/index.php/vcheni-zapiski-universitetu-krok/article/view/144 | uk_UA |
dc.relation.references | 4. Планування діяльності підприємства: навч. посібник / Г.М. Тарасюк, Л.І. Шваб. К. : Каравела, 2023. 432 с. https://buklib.net/books/21876/ | uk_UA |
dc.relation.references | 5. Бізнес-планування: Підручник: за наук. ред. д-ра екон. наук, проф. А.М. Колота. К. : КНЕУ, 2019. 711 с. https://kneu.edu.ua/ua/reg_doc/bipl/ | uk_UA |
dc.relation.references | 6. Македон В.В. Бізнес-планування. Навч. пос. К.: Центр учбової літератури, 2019. 236 с. https://dut.edu.ua/ua/lib/1/category/726/view/1340 | uk_UA |
dc.relation.references | 7. Економіка праці та соціально-трудові відносини: Підручник / О.А. Грішнова. 5-те вид., оновлене. К. : Знання, 2021. 390 с. https://repository.ldufk.edu.ua/handle/34606048/21137 | uk_UA |
dc.relation.references | 8. Свінцицька О.М. Планування діяльності підприємства: Навч. посібник. К.: Вид-во Європ. ун-ту, 2018. 226 с. https://buklib.net/books/21876/ | uk_UA |
dc.relation.references | 9. Комерційна діяльність на ринку товарів та послуг (за ред. проф. Апопія В. В., проф.. Гончарука Я. А.). Львів, Видавництво ЛКА, 2021. 450 с. URL: http://surl.li/ibxpq | uk_UA |
dc.relation.references | 10. Ноздріна Л.В., Ящук В.І., Полотай О.І. Управління проектами: Підручник / За заг. ред. Л.В. Ноздріної. К.: Центр учбової літератури, 2020. 432 с. URL: http://surl.li/cgjmc | uk_UA |
dc.relation.references | 11. Новікова О. В. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів, 2019. 376 с. URL: http://surl.li/ibxqc | uk_UA |
dc.relation.references | 12. Панченко М. О. Управління якістю. Теорія та практика: навчальний посібник, 2019. 228 с. http://surl.li/ibxqj | uk_UA |
dc.relation.references | 13. Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів: навчальний посібник / Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Кучерук З. І. та ін. ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. Суми: Університетська книга, 2017. 464 с. URL: http://surl.li/ibxqt | uk_UA |
dc.relation.references | 14. Товари із асортименту Терновський хлібзавод https://listex.info/uk/merchant/ternovskiy-hlibzavodn. | uk_UA |
dc.relation.references | 15.Гриневська Наталя, Осафат Віра, Радіонова Людмила. Обладнання // Научно-практичний журнал «Хлібний та кондитерський бізнес». 2020. No 3. С. 36. URL: http://surl.li/ibxtc | uk_UA |
dc.relation.references | 16. Дробот В. І. Довідник з технології хлібопекарського виробництва: навч. посіб. К. : ПрофКнига, 2019. 307 с. URL: http://surl.li/ibxuf | uk_UA |
dc.relation.references | 17. Кузьміна Т. О., Євтушенко В. В. Системи управління якістю. Видавництво: Олді+, 2018. 500 с. URL: http://surl.li/ikvbq | uk_UA |
dc.relation.references | 18. З. С. Варналій, Т. Г. Васильців, Р. Л. Лупак, Р. Р. авч. посіб. Білик. Технодрук, 2019. 264 с. URL: http://surl.li/tgjb | uk_UA |
dc.relation.references | 19. Красільнікова К. Є. Напрями розвитку виробництва хлібопекарських підприємств. Агросвіт. 2019. No 13. С. 43-47 URL: http://surl.li/ibxvh | uk_UA |
dc.relation.references | 20. Балджи М. Д. Економічний ризик та методи його вимірювання: навчальний посібник. Харків: Промарт, 2020. 300 с. URL: http://surl.li/bgmst | uk_UA |
dc.relation.references | 21. Кужда Т. І. Особливості планування інноваційного розвитку підприємства. Соціально-економічні проблеми і держава. 2018. Вип. 2 (19). С. 26-36. URL: https://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27156 | uk_UA |
dc.relation.references | 22. Котовська І., Юрик Н. Дослідження етапів стратегічного планування в контексті управління діяльністю підприємств. Електронний науково-практичний журнал "Інфраструктура ринку". Випуск 39. Одеса, 2020. С.183-189.URL: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/34178 | uk_UA |
dc.identifier.citationen | Baranovska V.V. Development of an enterprise business plan (IE Muzyka Oleh Volodymyrovych as a case study): bachelor degree thesis on specialty 073 "Management". Ternopil: TNTU. 72 p. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Koleksiyonlarda Görünür: | 073 — Менеджмент (бакалаври) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
КРБ_Барановська.pdf | Кваліфікаційна робота бакалавра | 986,34 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
Авторська довідка_Барановська.pdf | Авторська довідка | 230,08 kB | Adobe PDF | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.
Yönetim Araçları