Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41733
Tytuł: | Окреслення основних проблем та преспектив розвитку вітчизняних підприємств готельно-ресторанної сфери |
Inne tytuły: | Outline of main problems and development prospects domestic enterprises in the hotel and restaurant field |
Authors: | Мельник, Лілія Миколаївна Паляниця, Віктор Анатолійович Нагорняк, Галина Степанівна Melnyk, L. Palyanytsya, V. Nahorniak, H. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Мельник Л. М. Окреслення основних проблем та преспектив розвитку вітчизняних підприємств готельно-ресторанної сфери / Мельник Л. М., Паляниця В. А., Нагорняк Галина Степанівна // Матеріали Ⅹ I Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 26 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 80–81. |
Bibliographic description (International): | Melnyk L., Palyanytsya V., Nahorniak H. (2023) Okreslennia osnovnykh problem ta prespektyv rozvytku vitchyznianykh pidpryiemstv hotelno-restorannoi sfery [Outline of main problems and development prospects domestic enterprises in the hotel and restaurant field]. Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends" (Tern., 26 May 2023), pp. 80-81 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 2023 Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends", 2023 |
Konferencja/wydarzenie: | ⅩⅠ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ |
Data wydania: | 26-maj-2023 |
Date of entry: | 22-cze-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 26 травня 2023 року 26 May 2023 |
UDC: | 65.012 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 80-81 |
Główna strona: | 80 |
Strona końcowa: | 81 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41733 |
ISBN: | 978-617-7875-62-7 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023 |
Związane URL literatura: | http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuumevcg_2019_23%281%29__28 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Басюк Д.І., Барна М.Ю. Наукові основи стратегічного розвитку туристично- готельної галузі. Вісник Львівського торговельно-економічного університету. 2018. № 54. С. 15–22. 2. Архіпов В.В., Іванникова В.В, Архіпова А.В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: навч. посіб. К.: Фірма “ІЙКОС”, Центр навчальної літератури, 2007. 3. Ковальчук Т.Г. Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні в умовах глобалізації світового господарства // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство, 2019. Вип. 23 (1). С. 126–130. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuumevcg_2019_23%281%29__28. |
References: | 1. Basiuk D.I., Barna M.Yu. Naukovi osnovy stratehichnoho rozvytku turystychno- hotelnoi haluzi. Visnyk Lvivskoho torhovelno-ekonomichnoho universytetu. 2018. No 54. P. 15–22. 2. Arkhipov V.V., Ivannykova V.V, Arkhipova A.V. Restoranna sprava: asortyment, tekhnolohiia i upravlinnia yakistiu produktsii v suchasnomu restorani: tutorial K., Firma "IIKOS", Centre of Educational Literature, 2007. 3. Kovalchuk T.H. Perspektyvy rozvytku hotelno-restorannoho biznesu v Ukraini v umovakh hlobalizatsii svitovoho hospodarstva, Naukovyi visnyk Uzhhorodskoho natsionalnoho universytetu. Serie: Mizhnarodni ekonomichni vidnosyny ta svitove hospodarstvo, 2019. Iss. 23 (1). P. 126–130. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuumevcg_2019_23%281%29__28. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | ХI Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ (2023) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
KhI_VNPK_2023_Melnyk_L-Outline_of_main_problems_and_80-81.pdf | 508,13 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
KhI_VNPK_2023_Melnyk_L-Outline_of_main_problems_and_80-81.djvu | 30,37 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
KhI_VNPK_2023_Melnyk_L-Outline_of_main_problems_and_80-81__COVER.png | 1,38 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi