Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41733

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, Лілія Миколаївна-
dc.contributor.authorПаляниця, Віктор Анатолійович-
dc.contributor.authorНагорняк, Галина Степанівна-
dc.contributor.authorMelnyk, L.-
dc.contributor.authorPalyanytsya, V.-
dc.contributor.authorNahorniak, H.-
dc.coverage.temporal26 травня 2023 року-
dc.coverage.temporal26 May 2023-
dc.date.accessioned2023-06-22T13:32:21Z-
dc.date.available2023-06-22T13:32:21Z-
dc.date.created2023-05-26-
dc.date.issued2023-05-26-
dc.identifier.citationМельник Л. М. Окреслення основних проблем та преспектив розвитку вітчизняних підприємств готельно-ресторанної сфери / Мельник Л. М., Паляниця В. А., Нагорняк Галина Степанівна // Матеріали Ⅹ I Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 26 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 80–81.-
dc.identifier.isbn978-617-7875-62-7-
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41733-
dc.format.extent80-81-
dc.language.isouk-
dc.publisherФОП Паляниця В. А.-
dc.publisherPE Palianytsia V. A.-
dc.relation.ispartofМатеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 2023-
dc.relation.ispartofProceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends", 2023-
dc.relation.urihttp://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuumevcg_2019_23%281%29__28-
dc.titleОкреслення основних проблем та преспектив розвитку вітчизняних підприємств готельно-ресторанної сфери-
dc.title.alternativeOutline of main problems and development prospects domestic enterprises in the hotel and restaurant field-
dc.typeConference Abstract-
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023-
dc.coverage.placenameТернопіль-
dc.coverage.placenameTernopil-
dc.format.pages2-
dc.subject.udc65.012-
dc.relation.references1. Басюк Д.І., Барна М.Ю. Наукові основи стратегічного розвитку туристично- готельної галузі. Вісник Львівського торговельно-економічного університету. 2018. № 54. С. 15–22.-
dc.relation.references2. Архіпов В.В., Іванникова В.В, Архіпова А.В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: навч. посіб. К.: Фірма “ІЙКОС”, Центр навчальної літератури, 2007.-
dc.relation.references3. Ковальчук Т.Г. Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні в умовах глобалізації світового господарства // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство, 2019. Вип. 23 (1). С. 126–130. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuumevcg_2019_23%281%29__28.-
dc.relation.referencesen1. Basiuk D.I., Barna M.Yu. Naukovi osnovy stratehichnoho rozvytku turystychno- hotelnoi haluzi. Visnyk Lvivskoho torhovelno-ekonomichnoho universytetu. 2018. No 54. P. 15–22.-
dc.relation.referencesen2. Arkhipov V.V., Ivannykova V.V, Arkhipova A.V. Restoranna sprava: asortyment, tekhnolohiia i upravlinnia yakistiu produktsii v suchasnomu restorani: tutorial K., Firma "IIKOS", Centre of Educational Literature, 2007.-
dc.relation.referencesen3. Kovalchuk T.H. Perspektyvy rozvytku hotelno-restorannoho biznesu v Ukraini v umovakh hlobalizatsii svitovoho hospodarstva, Naukovyi visnyk Uzhhorodskoho natsionalnoho universytetu. Serie: Mizhnarodni ekonomichni vidnosyny ta svitove hospodarstvo, 2019. Iss. 23 (1). P. 126–130. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuumevcg_2019_23%281%29__28.-
dc.identifier.citationenMelnyk L., Palyanytsya V., Nahorniak H. (2023) Okreslennia osnovnykh problem ta prespektyv rozvytku vitchyznianykh pidpryiemstv hotelno-restorannoi sfery [Outline of main problems and development prospects domestic enterprises in the hotel and restaurant field]. Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends" (Tern., 26 May 2023), pp. 80-81 [in Ukrainian].-
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя-
dc.citation.journalTitleМатеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“-
dc.citation.spage80-
dc.citation.epage81-
dc.citation.conferenceⅩⅠ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“-
Розташовується у зібраннях:ХI Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.