Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41733

Назва: Окреслення основних проблем та преспектив розвитку вітчизняних підприємств готельно-ресторанної сфери
Інші назви: Outline of main problems and development prospects domestic enterprises in the hotel and restaurant field
Автори: Мельник, Лілія Миколаївна
Паляниця, Віктор Анатолійович
Нагорняк, Галина Степанівна
Melnyk, L.
Palyanytsya, V.
Nahorniak, H.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Мельник Л. М. Окреслення основних проблем та преспектив розвитку вітчизняних підприємств готельно-ресторанної сфери / Мельник Л. М., Паляниця В. А., Нагорняк Галина Степанівна // Матеріали Ⅹ I Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 26 травня 2023 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2023. — С. 80–81.
Bibliographic description: Melnyk L., Palyanytsya V., Nahorniak H. (2023) Okreslennia osnovnykh problem ta prespektyv rozvytku vitchyznianykh pidpryiemstv hotelno-restorannoi sfery [Outline of main problems and development prospects domestic enterprises in the hotel and restaurant field]. Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends" (Tern., 26 May 2023), pp. 80-81 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“, 2023
Proceedings of the ⅩⅠ All-Ukrainian Scientific and Practical Conference in memory of Mykola Chumachenko, Honorary Professor of Ternopil National Technical University named after Ivan Puluj, Academician of the National Academy of Sciences: "Science, Innovation, Business: Problems, Prospects and Current Development Trends", 2023
Конференція/захід: ⅩⅠ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“
Журнал/збірник: Матеріали ⅩⅠ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес:проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“
Дата публікації: 26-тра-2023
Дата внесення: 22-чер-2023
Видавництво: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 26 травня 2023 року
26 May 2023
УДК: 65.012
Кількість сторінок: 2
Діапазон сторінок: 80-81
Початкова сторінка: 80
Кінцева сторінка: 81
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41733
ISBN: 978-617-7875-62-7
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2023
URL-посилання пов’язаного матеріалу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuumevcg_2019_23%281%29__28
Перелік літератури: 1. Басюк Д.І., Барна М.Ю. Наукові основи стратегічного розвитку туристично- готельної галузі. Вісник Львівського торговельно-економічного університету. 2018. № 54. С. 15–22.
2. Архіпов В.В., Іванникова В.В, Архіпова А.В. Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані: навч. посіб. К.: Фірма “ІЙКОС”, Центр навчальної літератури, 2007.
3. Ковальчук Т.Г. Перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу в Україні в умовах глобалізації світового господарства // Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія: Міжнародні економічні відносини та світове господарство, 2019. Вип. 23 (1). С. 126–130. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuumevcg_2019_23%281%29__28.
References: 1. Basiuk D.I., Barna M.Yu. Naukovi osnovy stratehichnoho rozvytku turystychno- hotelnoi haluzi. Visnyk Lvivskoho torhovelno-ekonomichnoho universytetu. 2018. No 54. P. 15–22.
2. Arkhipov V.V., Ivannykova V.V, Arkhipova A.V. Restoranna sprava: asortyment, tekhnolohiia i upravlinnia yakistiu produktsii v suchasnomu restorani: tutorial K., Firma "IIKOS", Centre of Educational Literature, 2007.
3. Kovalchuk T.H. Perspektyvy rozvytku hotelno-restorannoho biznesu v Ukraini v umovakh hlobalizatsii svitovoho hospodarstva, Naukovyi visnyk Uzhhorodskoho natsionalnoho universytetu. Serie: Mizhnarodni ekonomichni vidnosyny ta svitove hospodarstvo, 2019. Iss. 23 (1). P. 126–130. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nvuumevcg_2019_23%281%29__28.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:ХI Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Наука, інновації, бізнес: проблеми, перспективи і сьогочасні тренди розвитку“ (2023)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.