Använd denna länk för att citera eller länka till detta dokument: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41223
Titel: Методичні рекомендації до самостійної роботи та практичних занять з навчальної дисципліни «Управління інноваціями» для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання
Författare: Стойко, Ігор Іванович
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Методичні рекомендації до самостійної роботи та практичних занять з навчальної дисципліни «Управління інноваціями» для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання / Укл.: Стойко І.І. // Тернопіль: ТНТУ, 2023. 41 с.
Utgivningsdatum: 2023
Submitted date: 2023
Date of entry: 6-jun-2023
Utgivare: ТНТУ
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
Sammanfattning: Наведено методичні вказівки щодо самостійної роботи та практичних занять з вивчення курсу «Управління інноваціями» для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа, 242 «Туризм», поглиблення і узагальнення знань, одержаних студентами за час навчання, та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання.
Content: Вступ ...3 1. Структура навчальної дисципліни ...4 2. Зміст лекційного матеріалу...5 3. Тематика практичних занять ...7 4. Самостійна робота ...9 5. Тести для модульного контролю ...9 6. Перелік екзаменаційних запитань ...32 7. Словник термінів ...35 8. Рекомендована література ...41
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41223
Copyright owner: Стойко І.І.
References (Ukraine): 1. Стойко І.І. Управління інноваціями (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, тести). Навч.-метод. посібник. Тернопіль, ТНТУ 2016. 200 с.
Content type: Methodical recommendations
Samling:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Fulltext och övriga filer i denna post:
Fil Beskrivning StorlekFormat 
Методичка УІ 2023.pdf529,6 kBAdobe PDFVisa/Öppna


Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!

Administrativa verktyg