Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41223
Název: Методичні рекомендації до самостійної роботи та практичних занять з навчальної дисципліни «Управління інноваціями» для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання
Autoři: Стойко, Ігор Іванович
Affiliation: ТНТУ
Bibliographic description (Ukraine): Методичні рекомендації до самостійної роботи та практичних занять з навчальної дисципліни «Управління інноваціями» для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм» денної та заочної форм навчання / Укл.: Стойко І.І. // Тернопіль: ТНТУ, 2023. 41 с.
Datum vydání: 2023
Submitted date: 2023
Date of entry: 6-čer-2023
Nakladatel: ТНТУ
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
Abstrakt: Наведено методичні вказівки щодо самостійної роботи та практичних занять з вивчення курсу «Управління інноваціями» для студентів спеціальностей 073 «Менеджмент», 241 «Готельно-ресторанна справа, 242 «Туризм», поглиблення і узагальнення знань, одержаних студентами за час навчання, та їх застосування до комплексного вирішення конкретного фахового завдання.
Content: Вступ ...3 1. Структура навчальної дисципліни ...4 2. Зміст лекційного матеріалу...5 3. Тематика практичних занять ...7 4. Самостійна робота ...9 5. Тести для модульного контролю ...9 6. Перелік екзаменаційних запитань ...32 7. Словник термінів ...35 8. Рекомендована література ...41
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/41223
Copyright owner: Стойко І.І.
References (Ukraine): 1. Стойко І.І. Управління інноваціями (Програма, курс лекцій, практичні заняття, самостійна робота, індивідуальні завдання, тести). Навч.-метод. посібник. Тернопіль, ТНТУ 2016. 200 с.
Content type: Methodical recommendations
Vyskytuje se v kolekcích:Навчальна література кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Методичка УІ 2023.pdf529,6 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora