Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40248

Titolo: Математичне забезпечення комп’ютерної системи контролю процесу ферментації
Titoli alternativi: Mathematical support of the computer system for control of the fermentation process
Autori: Ольховецька, Х.
Осухівська, Галина Михайлівна
Olkhovetska, K.
Osukhivska, H.
Affiliation: Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Ольховецька Х. Математичне забезпечення комп’ютерної системи контролю процесу ферментації / Х. Ольховецька, Галина Михайлівна Осухівська // Матеріали Ⅹ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 7–8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 140. — (Новітні фізико-технічні та освітні технології).
Bibliographic description (International): Olkhovetska K., Osukhivska H. (2022) Matematychne zabezpechennia kompiuternoi systemy kontroliu protsesu fermentatsii [Mathematical support of the computer system for control of the fermentation process]. Materials of the Ⅹ scientific and technical conference "Information models, systems and technologies" (Tern., 7–8 December 2022), pp. 140 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅹ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“ Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 2022
Materials of the Ⅹ Scientific and Technical Conference "Information Models, Systems and Technologies" of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, 2022
Conference/Event: Ⅹ науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/Collection: Матеріали Ⅹ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“ Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Data: 7-dic-2022
Date of entry: 19-gen-2023
Editore: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 7–8 грудня 2022 року
7–8 December 2022
UDC: 004.031.6
Number of pages: 1
Page range: 140
Start page: 140
End page: 140
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40248
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
References (Ukraine): 1. Shea A. J. Comfort. Oxygen and fermentation. More Wine – Absolutely Everything! for Wine-Making, 2009.
2. R. David, D. Dochain, J.-R. Mouret, A. Vande Wouwer, and J.-M. Sablayrolles. Dynamical modeling of alcoholic fermentation and its linkwith nitrogen consumption. In Proceedings of the 11th International Symposium on Computer Applications in Biotechnology (CAB 2010), 2010, Р. 496–501.
3. H. H. Dittrich and M. Großmann. Mikrobiologie des Weines. Ulmer, fourth edition, 2011, 288 р.
References (International): 1. Shea A. J. Comfort. Oxygen and fermentation. More Wine – Absolutely Everything! for Wine-Making, 2009.
2. R. David, D. Dochain, J.-R. Mouret, A. Vande Wouwer, and J.-M. Sablayrolles. Dynamical modeling of alcoholic fermentation and its linkwith nitrogen consumption. In Proceedings of the 11th International Symposium on Computer Applications in Biotechnology (CAB 2010), 2010, R. 496–501.
3. H. H. Dittrich and M. Großmann. Mikrobiologie des Weines. Ulmer, fourth edition, 2011, 288 r.
Content type: Conference Abstract
È visualizzato nelle collezioni:X науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ (2022)



Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.