Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40248

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorОльховецька, Х.
dc.contributor.authorОсухівська, Галина Михайлівна
dc.contributor.authorOlkhovetska, K.
dc.contributor.authorOsukhivska, H.
dc.coverage.temporal7–8 грудня 2022 року
dc.coverage.temporal7–8 December 2022
dc.date.accessioned2023-01-19T08:15:05Z-
dc.date.available2023-01-19T08:15:05Z-
dc.date.created2022-12-07
dc.date.issued2022-12-07
dc.identifier.citationОльховецька Х. Математичне забезпечення комп’ютерної системи контролю процесу ферментації / Х. Ольховецька, Галина Михайлівна Осухівська // Матеріали Ⅹ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 7–8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 140. — (Новітні фізико-технічні та освітні технології).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40248-
dc.format.extent140
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅹ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“ Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 2022
dc.relation.ispartofMaterials of the Ⅹ Scientific and Technical Conference "Information Models, Systems and Technologies" of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, 2022
dc.titleМатематичне забезпечення комп’ютерної системи контролю процесу ферментації
dc.title.alternativeMathematical support of the computer system for control of the fermentation process
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc004.031.6
dc.relation.references1. Shea A. J. Comfort. Oxygen and fermentation. More Wine – Absolutely Everything! for Wine-Making, 2009.
dc.relation.references2. R. David, D. Dochain, J.-R. Mouret, A. Vande Wouwer, and J.-M. Sablayrolles. Dynamical modeling of alcoholic fermentation and its linkwith nitrogen consumption. In Proceedings of the 11th International Symposium on Computer Applications in Biotechnology (CAB 2010), 2010, Р. 496–501.
dc.relation.references3. H. H. Dittrich and M. Großmann. Mikrobiologie des Weines. Ulmer, fourth edition, 2011, 288 р.
dc.relation.referencesen1. Shea A. J. Comfort. Oxygen and fermentation. More Wine – Absolutely Everything! for Wine-Making, 2009.
dc.relation.referencesen2. R. David, D. Dochain, J.-R. Mouret, A. Vande Wouwer, and J.-M. Sablayrolles. Dynamical modeling of alcoholic fermentation and its linkwith nitrogen consumption. In Proceedings of the 11th International Symposium on Computer Applications in Biotechnology (CAB 2010), 2010, R. 496–501.
dc.relation.referencesen3. H. H. Dittrich and M. Großmann. Mikrobiologie des Weines. Ulmer, fourth edition, 2011, 288 r.
dc.identifier.citationenOlkhovetska K., Osukhivska H. (2022) Matematychne zabezpechennia kompiuternoi systemy kontroliu protsesu fermentatsii [Mathematical support of the computer system for control of the fermentation process]. Materials of the Ⅹ scientific and technical conference "Information models, systems and technologies" (Tern., 7–8 December 2022), pp. 140 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅹ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“ Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
dc.citation.spage140
dc.citation.epage140
dc.citation.conferenceⅩ науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Koleksiyonlarda Görünür:X науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ (2022)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.