Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40248

Tytuł: Математичне забезпечення комп’ютерної системи контролю процесу ферментації
Inne tytuły: Mathematical support of the computer system for control of the fermentation process
Authors: Ольховецька, Х.
Осухівська, Галина Михайлівна
Olkhovetska, K.
Osukhivska, H.
Affiliation: Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Ольховецька Х. Математичне забезпечення комп’ютерної системи контролю процесу ферментації / Х. Ольховецька, Галина Михайлівна Осухівська // Матеріали Ⅹ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 7–8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 140. — (Новітні фізико-технічні та освітні технології).
Bibliographic description (International): Olkhovetska K., Osukhivska H. (2022) Matematychne zabezpechennia kompiuternoi systemy kontroliu protsesu fermentatsii [Mathematical support of the computer system for control of the fermentation process]. Materials of the Ⅹ scientific and technical conference "Information models, systems and technologies" (Tern., 7–8 December 2022), pp. 140 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅹ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“ Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 2022
Materials of the Ⅹ Scientific and Technical Conference "Information Models, Systems and Technologies" of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, 2022
Konferencja/wydarzenie: Ⅹ науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅹ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“ Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Data wydania: 7-gru-2022
Date of entry: 19-sty-2023
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 7–8 грудня 2022 року
7–8 December 2022
UDC: 004.031.6
Strony: 1
Zakres stron: 140
Główna strona: 140
Strona końcowa: 140
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40248
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Wykaz piśmiennictwa: 1. Shea A. J. Comfort. Oxygen and fermentation. More Wine – Absolutely Everything! for Wine-Making, 2009.
2. R. David, D. Dochain, J.-R. Mouret, A. Vande Wouwer, and J.-M. Sablayrolles. Dynamical modeling of alcoholic fermentation and its linkwith nitrogen consumption. In Proceedings of the 11th International Symposium on Computer Applications in Biotechnology (CAB 2010), 2010, Р. 496–501.
3. H. H. Dittrich and M. Großmann. Mikrobiologie des Weines. Ulmer, fourth edition, 2011, 288 р.
References: 1. Shea A. J. Comfort. Oxygen and fermentation. More Wine – Absolutely Everything! for Wine-Making, 2009.
2. R. David, D. Dochain, J.-R. Mouret, A. Vande Wouwer, and J.-M. Sablayrolles. Dynamical modeling of alcoholic fermentation and its linkwith nitrogen consumption. In Proceedings of the 11th International Symposium on Computer Applications in Biotechnology (CAB 2010), 2010, R. 496–501.
3. H. H. Dittrich and M. Großmann. Mikrobiologie des Weines. Ulmer, fourth edition, 2011, 288 r.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:X науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi