Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40248

Назва: Математичне забезпечення комп’ютерної системи контролю процесу ферментації
Інші назви: Mathematical support of the computer system for control of the fermentation process
Автори: Ольховецька, Х.
Осухівська, Галина Михайлівна
Olkhovetska, K.
Osukhivska, H.
Приналежність: Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Ольховецька Х. Математичне забезпечення комп’ютерної системи контролю процесу ферментації / Х. Ольховецька, Галина Михайлівна Осухівська // Матеріали Ⅹ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 7–8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 140. — (Новітні фізико-технічні та освітні технології).
Bibliographic description: Olkhovetska K., Osukhivska H. (2022) Matematychne zabezpechennia kompiuternoi systemy kontroliu protsesu fermentatsii [Mathematical support of the computer system for control of the fermentation process]. Materials of the Ⅹ scientific and technical conference "Information models, systems and technologies" (Tern., 7–8 December 2022), pp. 140 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅹ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“ Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 2022
Materials of the Ⅹ Scientific and Technical Conference "Information Models, Systems and Technologies" of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, 2022
Конференція/захід: Ⅹ науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Журнал/збірник: Матеріали Ⅹ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“ Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
Дата публікації: 7-гру-2022
Дата внесення: 19-січ-2023
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 7–8 грудня 2022 року
7–8 December 2022
УДК: 004.031.6
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 140
Початкова сторінка: 140
Кінцева сторінка: 140
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40248
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Перелік літератури: 1. Shea A. J. Comfort. Oxygen and fermentation. More Wine – Absolutely Everything! for Wine-Making, 2009.
2. R. David, D. Dochain, J.-R. Mouret, A. Vande Wouwer, and J.-M. Sablayrolles. Dynamical modeling of alcoholic fermentation and its linkwith nitrogen consumption. In Proceedings of the 11th International Symposium on Computer Applications in Biotechnology (CAB 2010), 2010, Р. 496–501.
3. H. H. Dittrich and M. Großmann. Mikrobiologie des Weines. Ulmer, fourth edition, 2011, 288 р.
References: 1. Shea A. J. Comfort. Oxygen and fermentation. More Wine – Absolutely Everything! for Wine-Making, 2009.
2. R. David, D. Dochain, J.-R. Mouret, A. Vande Wouwer, and J.-M. Sablayrolles. Dynamical modeling of alcoholic fermentation and its linkwith nitrogen consumption. In Proceedings of the 11th International Symposium on Computer Applications in Biotechnology (CAB 2010), 2010, R. 496–501.
3. H. H. Dittrich and M. Großmann. Mikrobiologie des Weines. Ulmer, fourth edition, 2011, 288 r.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:X науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.