Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40248
Назва: | Математичне забезпечення комп’ютерної системи контролю процесу ферментації |
Інші назви: | Mathematical support of the computer system for control of the fermentation process |
Автори: | Ольховецька, Х. Осухівська, Галина Михайлівна Olkhovetska, K. Osukhivska, H. |
Приналежність: | Тернопільський національний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Ольховецька Х. Математичне забезпечення комп’ютерної системи контролю процесу ферментації / Х. Ольховецька, Галина Михайлівна Осухівська // Матеріали Ⅹ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 7–8 грудня 2022 року. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 140. — (Новітні фізико-технічні та освітні технології). |
Bibliographic description: | Olkhovetska K., Osukhivska H. (2022) Matematychne zabezpechennia kompiuternoi systemy kontroliu protsesu fermentatsii [Mathematical support of the computer system for control of the fermentation process]. Materials of the Ⅹ scientific and technical conference "Information models, systems and technologies" (Tern., 7–8 December 2022), pp. 140 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅹ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“ Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, 2022 Materials of the Ⅹ Scientific and Technical Conference "Information Models, Systems and Technologies" of Ivan Puluj Ternopil National Technical University, 2022 |
Конференція/захід: | Ⅹ науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅹ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“ Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя |
Дата публікації: | 7-гру-2022 |
Дата внесення: | 19-січ-2023 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 7–8 грудня 2022 року 7–8 December 2022 |
УДК: | 004.031.6 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 140 |
Початкова сторінка: | 140 |
Кінцева сторінка: | 140 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/40248 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Перелік літератури: | 1. Shea A. J. Comfort. Oxygen and fermentation. More Wine – Absolutely Everything! for Wine-Making, 2009. 2. R. David, D. Dochain, J.-R. Mouret, A. Vande Wouwer, and J.-M. Sablayrolles. Dynamical modeling of alcoholic fermentation and its linkwith nitrogen consumption. In Proceedings of the 11th International Symposium on Computer Applications in Biotechnology (CAB 2010), 2010, Р. 496–501. 3. H. H. Dittrich and M. Großmann. Mikrobiologie des Weines. Ulmer, fourth edition, 2011, 288 р. |
References: | 1. Shea A. J. Comfort. Oxygen and fermentation. More Wine – Absolutely Everything! for Wine-Making, 2009. 2. R. David, D. Dochain, J.-R. Mouret, A. Vande Wouwer, and J.-M. Sablayrolles. Dynamical modeling of alcoholic fermentation and its linkwith nitrogen consumption. In Proceedings of the 11th International Symposium on Computer Applications in Biotechnology (CAB 2010), 2010, R. 496–501. 3. H. H. Dittrich and M. Großmann. Mikrobiologie des Weines. Ulmer, fourth edition, 2011, 288 r. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | X науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
XNTK_2022_Olkhovetska_K-Mathematical_support_of_140.pdf | 183,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
XNTK_2022_Olkhovetska_K-Mathematical_support_of_140.djvu | 19,94 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
XNTK_2022_Olkhovetska_K-Mathematical_support_of_140__COVER.png | 413,46 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.