Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39997

Tytuł: Визначення сучасних тенденцій розвитку вітчизняних підприємств ринку ресторанної діяльності
Inne tytuły: Determination of current development trends of domestic enterprises in the restaurant market
Authors: Сотула, Ю. Ф.
Андрушків, Богдан Миколайович
Sotula, Y.
Andrushkiv, B.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Cytat: Сотула Ю. Ф. Визначення сучасних тенденцій розвитку вітчизняних підприємств ринку ресторанної діяльності / Сотула Ю. Ф., Андрушків Богдан Миколайович // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 83–84.
Bibliographic description: Sotula Y., Andrushkiv B. (2022) Vyznachennia suchasnykh tendentsii rozvytku vitchyznianykh pidpryiemstv rynku restorannoi diialnosti [Determination of current development trends of domestic enterprises in the restaurant market]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 83-84 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022
Konferencja/wydarzenie: Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Data wydania: 18-lis-2022
Date of entry: 2-sty-2023
Wydawca: ФОП Паляниця В. А.
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 18 листопада 2022 року
18 november 2022
UDC: 338.26
Strony: 2
Zakres stron: 83-84
Główna strona: 83
Strona końcowa: 84
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39997
ISBN: 978-617-7875-48-1
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Związane URL literatura: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2014_1_7
Wykaz piśmiennictwa: 1. Білик І. В., Томаля Т. С. Роль маркетингу та PR-технологій у діяльності закладів готельно-ресторанного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації 2014. № 1. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2014_1_7.
2. Гурджиян К. В. Програма лояльності: сутність та етапи створення. Формування ринкових відносин в Україні. 2011. № 5. С. 119–125.
3. Даніалі Ф. Дослідження загальних тенденцій ринку ресторанного господарства України. Економіка промисловості. 2019. № 3–4. С. 29–34.
4. ДСТУ 4281. Заклади ресторанного господарства. Класифікація. К.: Дерспоживстандарт України, 2004. 24 с.
5. П’ятницька Г., Григоренко О., Найдюк В. Інноваційний потенціал розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні. Товари і ринки. 2013. № 2. С. 29-43.
References: 1. Bilyk I. V., Tomalia T. S. Rol marketynhu ta PR-tekhnolohii u diialnosti zakladiv hotelno-restorannoho biznesu. Ekonomika. Upravlinnia. Innovatsii 2014. No 1. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2014_1_7.
2. Hurdzhyian K. V. Prohrama loialnosti: sutnist ta etapy stvorennia. Formuvannia rynkovykh vidnosyn v Ukraini. 2011. No 5. P. 119–125.
3. Daniali F. Doslidzhennia zahalnykh tendentsii rynku restorannoho hospodarstva Ukrainy. Ekonomika promyslovosti. 2019. No 3–4. P. 29–34.
4. DSTU 4281. Zaklady restorannoho hospodarstva. Klasyfikatsiia. K., Derspozhyvstandart Ukrainy, 2004. 24 p.
5. Piatnytska H., Hryhorenko O., Naidiuk V. Innovatsiinyi potentsial rozvytku pidpryiemstv restorannoho hospodarstva v Ukraini. Tovary i rynky. 2013. No 2. P. 29-43.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi