Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39997
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сотула, Ю. Ф. | |
dc.contributor.author | Андрушків, Богдан Миколайович | |
dc.contributor.author | Sotula, Y. | |
dc.contributor.author | Andrushkiv, B. | |
dc.coverage.temporal | 18 листопада 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 18 november 2022 | |
dc.date.accessioned | 2023-01-02T20:31:02Z | - |
dc.date.available | 2023-01-02T20:31:02Z | - |
dc.date.created | 2022-11-18 | |
dc.date.issued | 2022-11-18 | |
dc.identifier.citation | Сотула Ю. Ф. Визначення сучасних тенденцій розвитку вітчизняних підприємств ринку ресторанної діяльності / Сотула Ю. Ф., Андрушків Богдан Миколайович // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 83–84. | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-48-1 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39997 | - |
dc.format.extent | 83-84 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 | |
dc.relation.uri | http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2014_1_7 | |
dc.title | Визначення сучасних тенденцій розвитку вітчизняних підприємств ринку ресторанної діяльності | |
dc.title.alternative | Determination of current development trends of domestic enterprises in the restaurant market | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 338.26 | |
dc.relation.references | 1. Білик І. В., Томаля Т. С. Роль маркетингу та PR-технологій у діяльності закладів готельно-ресторанного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації 2014. № 1. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2014_1_7. | |
dc.relation.references | 2. Гурджиян К. В. Програма лояльності: сутність та етапи створення. Формування ринкових відносин в Україні. 2011. № 5. С. 119–125. | |
dc.relation.references | 3. Даніалі Ф. Дослідження загальних тенденцій ринку ресторанного господарства України. Економіка промисловості. 2019. № 3–4. С. 29–34. | |
dc.relation.references | 4. ДСТУ 4281. Заклади ресторанного господарства. Класифікація. К.: Дерспоживстандарт України, 2004. 24 с. | |
dc.relation.references | 5. П’ятницька Г., Григоренко О., Найдюк В. Інноваційний потенціал розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні. Товари і ринки. 2013. № 2. С. 29-43. | |
dc.relation.referencesen | 1. Bilyk I. V., Tomalia T. S. Rol marketynhu ta PR-tekhnolohii u diialnosti zakladiv hotelno-restorannoho biznesu. Ekonomika. Upravlinnia. Innovatsii 2014. No 1. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2014_1_7. | |
dc.relation.referencesen | 2. Hurdzhyian K. V. Prohrama loialnosti: sutnist ta etapy stvorennia. Formuvannia rynkovykh vidnosyn v Ukraini. 2011. No 5. P. 119–125. | |
dc.relation.referencesen | 3. Daniali F. Doslidzhennia zahalnykh tendentsii rynku restorannoho hospodarstva Ukrainy. Ekonomika promyslovosti. 2019. No 3–4. P. 29–34. | |
dc.relation.referencesen | 4. DSTU 4281. Zaklady restorannoho hospodarstva. Klasyfikatsiia. K., Derspozhyvstandart Ukrainy, 2004. 24 p. | |
dc.relation.referencesen | 5. Piatnytska H., Hryhorenko O., Naidiuk V. Innovatsiinyi potentsial rozvytku pidpryiemstv restorannoho hospodarstva v Ukraini. Tovary i rynky. 2013. No 2. P. 29-43. | |
dc.identifier.citationen | Sotula Y., Andrushkiv B. (2022) Vyznachennia suchasnykh tendentsii rozvytku vitchyznianykh pidpryiemstv rynku restorannoi diialnosti [Determination of current development trends of domestic enterprises in the restaurant market]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 83-84 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ | |
dc.citation.spage | 83 | |
dc.citation.epage | 84 | |
dc.citation.conference | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ | |
Розташовується у зібраннях: | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SRBD_2022_Sotula_Y-Determination_of_current_development_83-84.pdf | 744,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SRBD_2022_Sotula_Y-Determination_of_current_development_83-84.djvu | 34,29 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SRBD_2022_Sotula_Y-Determination_of_current_development_83-84__COVER.png | 1,49 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.