Παρακαλώ χρησιμοποιήστε αυτό το αναγνωριστικό για να παραπέμψετε ή να δημιουργήσετε σύνδεσμο προς αυτό το τεκμήριο:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39997
Title: | Визначення сучасних тенденцій розвитку вітчизняних підприємств ринку ресторанної діяльності |
Other Titles: | Determination of current development trends of domestic enterprises in the restaurant market |
Authors: | Сотула, Ю. Ф. Андрушків, Богдан Миколайович Sotula, Y. Andrushkiv, B. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Bibliographic description (Ukraine): | Сотула Ю. Ф. Визначення сучасних тенденцій розвитку вітчизняних підприємств ринку ресторанної діяльності / Сотула Ю. Ф., Андрушків Богдан Миколайович // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 83–84. |
Bibliographic description (International): | Sotula Y., Andrushkiv B. (2022) Vyznachennia suchasnykh tendentsii rozvytku vitchyznianykh pidpryiemstv rynku restorannoi diialnosti [Determination of current development trends of domestic enterprises in the restaurant market]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 83-84 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 |
Conference/Event: | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Issue Date: | 18-Νοε-2022 |
Date of entry: | 2-Ιαν-2023 |
Publisher: | ФОП Паляниця В. А. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 18 листопада 2022 року 18 november 2022 |
UDC: | 338.26 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 83-84 |
Start page: | 83 |
End page: | 84 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39997 |
ISBN: | 978-617-7875-48-1 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
URL for reference material: | http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2014_1_7 |
References (Ukraine): | 1. Білик І. В., Томаля Т. С. Роль маркетингу та PR-технологій у діяльності закладів готельно-ресторанного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації 2014. № 1. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2014_1_7. 2. Гурджиян К. В. Програма лояльності: сутність та етапи створення. Формування ринкових відносин в Україні. 2011. № 5. С. 119–125. 3. Даніалі Ф. Дослідження загальних тенденцій ринку ресторанного господарства України. Економіка промисловості. 2019. № 3–4. С. 29–34. 4. ДСТУ 4281. Заклади ресторанного господарства. Класифікація. К.: Дерспоживстандарт України, 2004. 24 с. 5. П’ятницька Г., Григоренко О., Найдюк В. Інноваційний потенціал розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні. Товари і ринки. 2013. № 2. С. 29-43. |
References (International): | 1. Bilyk I. V., Tomalia T. S. Rol marketynhu ta PR-tekhnolohii u diialnosti zakladiv hotelno-restorannoho biznesu. Ekonomika. Upravlinnia. Innovatsii 2014. No 1. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2014_1_7. 2. Hurdzhyian K. V. Prohrama loialnosti: sutnist ta etapy stvorennia. Formuvannia rynkovykh vidnosyn v Ukraini. 2011. No 5. P. 119–125. 3. Daniali F. Doslidzhennia zahalnykh tendentsii rynku restorannoho hospodarstva Ukrainy. Ekonomika promyslovosti. 2019. No 3–4. P. 29–34. 4. DSTU 4281. Zaklady restorannoho hospodarstva. Klasyfikatsiia. K., Derspozhyvstandart Ukrainy, 2004. 24 p. 5. Piatnytska H., Hryhorenko O., Naidiuk V. Innovatsiinyi potentsial rozvytku pidpryiemstv restorannoho hospodarstva v Ukraini. Tovary i rynky. 2013. No 2. P. 29-43. |
Content type: | Conference Abstract |
Εμφανίζεται στις συλλογές: | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) |
Αρχεία σε αυτό το τεκμήριο:
Αρχείο | Περιγραφή | Μέγεθος | Μορφότυπος | |
---|---|---|---|---|
SRBD_2022_Sotula_Y-Determination_of_current_development_83-84.pdf | 744,91 kB | Adobe PDF | Δείτε/ Ανοίξτε | |
SRBD_2022_Sotula_Y-Determination_of_current_development_83-84.djvu | 34,29 kB | DjVu | Δείτε/ Ανοίξτε | |
SRBD_2022_Sotula_Y-Determination_of_current_development_83-84__COVER.png | 1,49 MB | image/png | Δείτε/ Ανοίξτε |
Όλα τα τεκμήρια του δικτυακού τόπου προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα