Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39997
Назва: | Визначення сучасних тенденцій розвитку вітчизняних підприємств ринку ресторанної діяльності |
Інші назви: | Determination of current development trends of domestic enterprises in the restaurant market |
Автори: | Сотула, Ю. Ф. Андрушків, Богдан Миколайович Sotula, Y. Andrushkiv, B. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Сотула Ю. Ф. Визначення сучасних тенденцій розвитку вітчизняних підприємств ринку ресторанної діяльності / Сотула Ю. Ф., Андрушків Богдан Миколайович // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 83–84. |
Bibliographic description: | Sotula Y., Andrushkiv B. (2022) Vyznachennia suchasnykh tendentsii rozvytku vitchyznianykh pidpryiemstv rynku restorannoi diialnosti [Determination of current development trends of domestic enterprises in the restaurant market]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 83-84 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 |
Конференція/захід: | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Дата публікації: | 18-лис-2022 |
Дата внесення: | 2-січ-2023 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 18 листопада 2022 року 18 november 2022 |
УДК: | 338.26 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 83-84 |
Початкова сторінка: | 83 |
Кінцева сторінка: | 84 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39997 |
ISBN: | 978-617-7875-48-1 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2014_1_7 |
Перелік літератури: | 1. Білик І. В., Томаля Т. С. Роль маркетингу та PR-технологій у діяльності закладів готельно-ресторанного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації 2014. № 1. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2014_1_7. 2. Гурджиян К. В. Програма лояльності: сутність та етапи створення. Формування ринкових відносин в Україні. 2011. № 5. С. 119–125. 3. Даніалі Ф. Дослідження загальних тенденцій ринку ресторанного господарства України. Економіка промисловості. 2019. № 3–4. С. 29–34. 4. ДСТУ 4281. Заклади ресторанного господарства. Класифікація. К.: Дерспоживстандарт України, 2004. 24 с. 5. П’ятницька Г., Григоренко О., Найдюк В. Інноваційний потенціал розвитку підприємств ресторанного господарства в Україні. Товари і ринки. 2013. № 2. С. 29-43. |
References: | 1. Bilyk I. V., Tomalia T. S. Rol marketynhu ta PR-tekhnolohii u diialnosti zakladiv hotelno-restorannoho biznesu. Ekonomika. Upravlinnia. Innovatsii 2014. No 1. URL: http://nbuv.gov.ua/UJRN/eui_2014_1_7. 2. Hurdzhyian K. V. Prohrama loialnosti: sutnist ta etapy stvorennia. Formuvannia rynkovykh vidnosyn v Ukraini. 2011. No 5. P. 119–125. 3. Daniali F. Doslidzhennia zahalnykh tendentsii rynku restorannoho hospodarstva Ukrainy. Ekonomika promyslovosti. 2019. No 3–4. P. 29–34. 4. DSTU 4281. Zaklady restorannoho hospodarstva. Klasyfikatsiia. K., Derspozhyvstandart Ukrainy, 2004. 24 p. 5. Piatnytska H., Hryhorenko O., Naidiuk V. Innovatsiinyi potentsial rozvytku pidpryiemstv restorannoho hospodarstva v Ukraini. Tovary i rynky. 2013. No 2. P. 29-43. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SRBD_2022_Sotula_Y-Determination_of_current_development_83-84.pdf | 744,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SRBD_2022_Sotula_Y-Determination_of_current_development_83-84.djvu | 34,29 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SRBD_2022_Sotula_Y-Determination_of_current_development_83-84__COVER.png | 1,49 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.