กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39990
Tytuł: | Впровадження веганської та вегетаріанської продукції в меню закладів ресторанного господарства |
Inne tytuły: | Implementation of vegan and vegetarian products in the menu of restaurant establishments |
Authors: | Мигаль, В. І. Myhal, V. |
Affiliation: | Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола |
Bibliographic description (Ukraine): | Мигаль В. І. Впровадження веганської та вегетаріанської продукції в меню закладів ресторанного господарства / Мигаль В. І. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 70–71. |
Bibliographic description (International): | Myhal V. (2022) Vprovadzhennia vehanskoi ta vehetarianskoi produktsii v meniu zakladiv restorannoho hospodarstva [Implementation of vegan and vegetarian products in the menu of restaurant establishments]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 70-71 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ |
Data wydania: | 18-lis-2022 |
Date of entry: | 2-sty-2023 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 18 листопада 2022 року 18 november 2022 |
UDC: | 388.488.2 640.43 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 70-71 |
Główna strona: | 70 |
Strona końcowa: | 71 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39990 |
ISBN: | 978-617-7875-48-1 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Związane URL literatura: | https://petition.president.gov.ua/petition/147158 https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/natkhnennja-dljashefa/poradi-ta-pidkazki/czy-w-koznomu-restorani-majut-proponuwatywehetariansski-strawy.html https://www.restorator.ua/post/yak-vedut-biznes-zaklady-scho-ne-proponuyut-myasa |
Wykaz piśmiennictwa: | 1 Електронні петиції. Офіційне інтернет-представництво Президента України офіційний сайт. URL: https://petition.president.gov.ua/petition/147158 2 Новікова О.В., Радченко Л.О., Вінніченко К.П., Льовшина Л.Д., Пивоваров П.П., Чубар Л.І., Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства: Навчальний посібник. Харків: Світ Книг, 2018. 411 с. 3 Офіційний сайт компанії «Unilever Food Solutions». Продукти та послуг». Створено шефами для шефів. URL: https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/natkhnennja-dljashefa/poradi-ta-pidkazki/czy-w-koznomu-restorani-majut-proponuwatywehetariansski-strawy.html 4 Сергій Кальковець, менеджер raw-food ресторану Nebos. Як ведуть бізнес заклади, що не пропонують м’яса? Журнал Ресторатор від 28 вер. 2021 р. URL: https://www.restorator.ua/post/yak-vedut-biznes-zaklady-scho-ne-proponuyut-myasa |
References: | 1 Elektronni petytsii. Ofitsiine internet-predstavnytstvo Prezydenta Ukrainy ofitsiinyi sait. URL: https://petition.president.gov.ua/petition/147158 2 Novikova O.V., Radchenko L.O., Vinnichenko K.P., Lovshyna L.D., Pyvovarov P.P., Chubar L.I., Orhanizatsiia kharchuvannia ta obsluhovuvannia turystiv na pidpryiemstvakh restorannoho hospodarstva: Navchalnyi posibnyk. Kharkiv: Svit Knyh, 2018. 411 p. 3 Ofitsiinyi sait kompanii "Unilever Food Solutions". Produkty ta posluh". Stvoreno shefamy dlia shefiv. URL: https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/natkhnennja-dljashefa/poradi-ta-pidkazki/czy-w-koznomu-restorani-majut-proponuwatywehetariansski-strawy.html 4 Serhii Kalkovets, menedzher raw-food restoranu Nebos. Yak vedut biznes zaklady, shcho ne proponuiut miasa? Zhurnal Restorator vid 28 ver. 2021 y. URL: https://www.restorator.ua/post/yak-vedut-biznes-zaklady-scho-ne-proponuyut-myasa |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
SRBD_2022_Myhal_V-Implementation_of_vegan_and_70-71.pdf | 762,68 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
SRBD_2022_Myhal_V-Implementation_of_vegan_and_70-71.djvu | 33,99 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
SRBD_2022_Myhal_V-Implementation_of_vegan_and_70-71__COVER.png | 1,4 MB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi