กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39990

Títol: Впровадження веганської та вегетаріанської продукції в меню закладів ресторанного господарства
Altres títols: Implementation of vegan and vegetarian products in the menu of restaurant establishments
Autor: Мигаль, В. І.
Myhal, V.
Affiliation: Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
Bibliographic description (Ukraine): Мигаль В. І. Впровадження веганської та вегетаріанської продукції в меню закладів ресторанного господарства / Мигаль В. І. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 70–71.
Bibliographic description (International): Myhal V. (2022) Vprovadzhennia vehanskoi ta vehetarianskoi produktsii v meniu zakladiv restorannoho hospodarstva [Implementation of vegan and vegetarian products in the menu of restaurant establishments]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 70-71 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022
Conference/Event: Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Journal/Collection: Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Data de publicació: 18-de -2022
Date of entry: 2-de -2023
Editorial: ФОП Паляниця В. А.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 18 листопада 2022 року
18 november 2022
UDC: 388.488.2
640.43
Number of pages: 2
Page range: 70-71
Start page: 70
End page: 71
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39990
ISBN: 978-617-7875-48-1
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
URL for reference material: https://petition.president.gov.ua/petition/147158
https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/natkhnennja-dljashefa/poradi-ta-pidkazki/czy-w-koznomu-restorani-majut-proponuwatywehetariansski-strawy.html
https://www.restorator.ua/post/yak-vedut-biznes-zaklady-scho-ne-proponuyut-myasa
References (Ukraine): 1 Електронні петиції. Офіційне інтернет-представництво Президента України офіційний сайт. URL: https://petition.president.gov.ua/petition/147158
2 Новікова О.В., Радченко Л.О., Вінніченко К.П., Льовшина Л.Д., Пивоваров П.П., Чубар Л.І., Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства: Навчальний посібник. Харків: Світ Книг, 2018. 411 с.
3 Офіційний сайт компанії «Unilever Food Solutions». Продукти та послуг». Створено шефами для шефів. URL: https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/natkhnennja-dljashefa/poradi-ta-pidkazki/czy-w-koznomu-restorani-majut-proponuwatywehetariansski-strawy.html
4 Сергій Кальковець, менеджер raw-food ресторану Nebos. Як ведуть бізнес заклади, що не пропонують м’яса? Журнал Ресторатор від 28 вер. 2021 р. URL: https://www.restorator.ua/post/yak-vedut-biznes-zaklady-scho-ne-proponuyut-myasa
References (International): 1 Elektronni petytsii. Ofitsiine internet-predstavnytstvo Prezydenta Ukrainy ofitsiinyi sait. URL: https://petition.president.gov.ua/petition/147158
2 Novikova O.V., Radchenko L.O., Vinnichenko K.P., Lovshyna L.D., Pyvovarov P.P., Chubar L.I., Orhanizatsiia kharchuvannia ta obsluhovuvannia turystiv na pidpryiemstvakh restorannoho hospodarstva: Navchalnyi posibnyk. Kharkiv: Svit Knyh, 2018. 411 p.
3 Ofitsiinyi sait kompanii "Unilever Food Solutions". Produkty ta posluh". Stvoreno shefamy dlia shefiv. URL: https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/natkhnennja-dljashefa/poradi-ta-pidkazki/czy-w-koznomu-restorani-majut-proponuwatywehetariansski-strawy.html
4 Serhii Kalkovets, menedzher raw-food restoranu Nebos. Yak vedut biznes zaklady, shcho ne proponuiut miasa? Zhurnal Restorator vid 28 ver. 2021 y. URL: https://www.restorator.ua/post/yak-vedut-biznes-zaklady-scho-ne-proponuyut-myasa
Content type: Conference Abstract
Apareix a les col·leccions:Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022)



Els ítems de DSpace es troben protegits per copyright, amb tots els drets reservats, sempre i quan no s’indiqui el contrari.