Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39990

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМигаль, В. І.
dc.contributor.authorMyhal, V.
dc.coverage.temporal18 листопада 2022 року
dc.coverage.temporal18 november 2022
dc.date.accessioned2023-01-02T20:31:01Z-
dc.date.available2023-01-02T20:31:01Z-
dc.date.created2022-11-18
dc.date.issued2022-11-18
dc.identifier.citationМигаль В. І. Впровадження веганської та вегетаріанської продукції в меню закладів ресторанного господарства / Мигаль В. І. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 70–71.
dc.identifier.isbn978-617-7875-48-1
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39990-
dc.format.extent70-71
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022
dc.relation.urihttps://petition.president.gov.ua/petition/147158
dc.relation.urihttps://www.unileverfoodsolutions.com.ua/natkhnennja-dljashefa/poradi-ta-pidkazki/czy-w-koznomu-restorani-majut-proponuwatywehetariansski-strawy.html
dc.relation.urihttps://www.restorator.ua/post/yak-vedut-biznes-zaklady-scho-ne-proponuyut-myasa
dc.titleВпровадження веганської та вегетаріанської продукції в меню закладів ресторанного господарства
dc.title.alternativeImplementation of vegan and vegetarian products in the menu of restaurant establishments
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc388.488.2
dc.subject.udc640.43
dc.relation.references1 Електронні петиції. Офіційне інтернет-представництво Президента України офіційний сайт. URL: https://petition.president.gov.ua/petition/147158
dc.relation.references2 Новікова О.В., Радченко Л.О., Вінніченко К.П., Льовшина Л.Д., Пивоваров П.П., Чубар Л.І., Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства: Навчальний посібник. Харків: Світ Книг, 2018. 411 с.
dc.relation.references3 Офіційний сайт компанії «Unilever Food Solutions». Продукти та послуг». Створено шефами для шефів. URL: https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/natkhnennja-dljashefa/poradi-ta-pidkazki/czy-w-koznomu-restorani-majut-proponuwatywehetariansski-strawy.html
dc.relation.references4 Сергій Кальковець, менеджер raw-food ресторану Nebos. Як ведуть бізнес заклади, що не пропонують м’яса? Журнал Ресторатор від 28 вер. 2021 р. URL: https://www.restorator.ua/post/yak-vedut-biznes-zaklady-scho-ne-proponuyut-myasa
dc.relation.referencesen1 Elektronni petytsii. Ofitsiine internet-predstavnytstvo Prezydenta Ukrainy ofitsiinyi sait. URL: https://petition.president.gov.ua/petition/147158
dc.relation.referencesen2 Novikova O.V., Radchenko L.O., Vinnichenko K.P., Lovshyna L.D., Pyvovarov P.P., Chubar L.I., Orhanizatsiia kharchuvannia ta obsluhovuvannia turystiv na pidpryiemstvakh restorannoho hospodarstva: Navchalnyi posibnyk. Kharkiv: Svit Knyh, 2018. 411 p.
dc.relation.referencesen3 Ofitsiinyi sait kompanii "Unilever Food Solutions". Produkty ta posluh". Stvoreno shefamy dlia shefiv. URL: https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/natkhnennja-dljashefa/poradi-ta-pidkazki/czy-w-koznomu-restorani-majut-proponuwatywehetariansski-strawy.html
dc.relation.referencesen4 Serhii Kalkovets, menedzher raw-food restoranu Nebos. Yak vedut biznes zaklady, shcho ne proponuiut miasa? Zhurnal Restorator vid 28 ver. 2021 y. URL: https://www.restorator.ua/post/yak-vedut-biznes-zaklady-scho-ne-proponuyut-myasa
dc.identifier.citationenMyhal V. (2022) Vprovadzhennia vehanskoi ta vehetarianskoi produktsii v meniu zakladiv restorannoho hospodarstva [Implementation of vegan and vegetarian products in the menu of restaurant establishments]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 70-71 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationГалицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
dc.citation.spage70
dc.citation.epage71
dc.citation.conferenceⅩ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“
Розташовується у зібраннях:Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.