Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39990
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мигаль, В. І. | |
dc.contributor.author | Myhal, V. | |
dc.coverage.temporal | 18 листопада 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 18 november 2022 | |
dc.date.accessioned | 2023-01-02T20:31:01Z | - |
dc.date.available | 2023-01-02T20:31:01Z | - |
dc.date.created | 2022-11-18 | |
dc.date.issued | 2022-11-18 | |
dc.identifier.citation | Мигаль В. І. Впровадження веганської та вегетаріанської продукції в меню закладів ресторанного господарства / Мигаль В. І. // Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 18 листопада 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 70–71. | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-48-1 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39990 | - |
dc.format.extent | 70-71 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“, 2022 | |
dc.relation.uri | https://petition.president.gov.ua/petition/147158 | |
dc.relation.uri | https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/natkhnennja-dljashefa/poradi-ta-pidkazki/czy-w-koznomu-restorani-majut-proponuwatywehetariansski-strawy.html | |
dc.relation.uri | https://www.restorator.ua/post/yak-vedut-biznes-zaklady-scho-ne-proponuyut-myasa | |
dc.title | Впровадження веганської та вегетаріанської продукції в меню закладів ресторанного господарства | |
dc.title.alternative | Implementation of vegan and vegetarian products in the menu of restaurant establishments | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 388.488.2 | |
dc.subject.udc | 640.43 | |
dc.relation.references | 1 Електронні петиції. Офіційне інтернет-представництво Президента України офіційний сайт. URL: https://petition.president.gov.ua/petition/147158 | |
dc.relation.references | 2 Новікова О.В., Радченко Л.О., Вінніченко К.П., Льовшина Л.Д., Пивоваров П.П., Чубар Л.І., Організація харчування та обслуговування туристів на підприємствах ресторанного господарства: Навчальний посібник. Харків: Світ Книг, 2018. 411 с. | |
dc.relation.references | 3 Офіційний сайт компанії «Unilever Food Solutions». Продукти та послуг». Створено шефами для шефів. URL: https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/natkhnennja-dljashefa/poradi-ta-pidkazki/czy-w-koznomu-restorani-majut-proponuwatywehetariansski-strawy.html | |
dc.relation.references | 4 Сергій Кальковець, менеджер raw-food ресторану Nebos. Як ведуть бізнес заклади, що не пропонують м’яса? Журнал Ресторатор від 28 вер. 2021 р. URL: https://www.restorator.ua/post/yak-vedut-biznes-zaklady-scho-ne-proponuyut-myasa | |
dc.relation.referencesen | 1 Elektronni petytsii. Ofitsiine internet-predstavnytstvo Prezydenta Ukrainy ofitsiinyi sait. URL: https://petition.president.gov.ua/petition/147158 | |
dc.relation.referencesen | 2 Novikova O.V., Radchenko L.O., Vinnichenko K.P., Lovshyna L.D., Pyvovarov P.P., Chubar L.I., Orhanizatsiia kharchuvannia ta obsluhovuvannia turystiv na pidpryiemstvakh restorannoho hospodarstva: Navchalnyi posibnyk. Kharkiv: Svit Knyh, 2018. 411 p. | |
dc.relation.referencesen | 3 Ofitsiinyi sait kompanii "Unilever Food Solutions". Produkty ta posluh". Stvoreno shefamy dlia shefiv. URL: https://www.unileverfoodsolutions.com.ua/natkhnennja-dljashefa/poradi-ta-pidkazki/czy-w-koznomu-restorani-majut-proponuwatywehetariansski-strawy.html | |
dc.relation.referencesen | 4 Serhii Kalkovets, menedzher raw-food restoranu Nebos. Yak vedut biznes zaklady, shcho ne proponuiut miasa? Zhurnal Restorator vid 28 ver. 2021 y. URL: https://www.restorator.ua/post/yak-vedut-biznes-zaklady-scho-ne-proponuyut-myasa | |
dc.identifier.citationen | Myhal V. (2022) Vprovadzhennia vehanskoi ta vehetarianskoi produktsii v meniu zakladiv restorannoho hospodarstva [Implementation of vegan and vegetarian products in the menu of restaurant establishments]. Materialy Ⅹ Vseukrainskoi naukovo-praktychnoi konferentsii pamiati pochesnoho profesora Ternopilskoho natsionalnoho tekhnichnoho universytetu imeni Ivana Puliuia, akademika NAN Ukrainy Mykoly Hryhorovycha Chumachenka: "Sotsialna vidpovidalnist yak osnova innovatsiinoho rozvytku biznesu" (Tern., 18 november 2022), pp. 70-71 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Галицький фаховий коледж імені В’ячеслава Чорновола | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅹ Всеукраїнської науково-практичної конференції пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ | |
dc.citation.spage | 70 | |
dc.citation.epage | 71 | |
dc.citation.conference | Ⅹ Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ | |
Розташовується у зібраннях: | Х Всеукраїнська науково-практична конференція пам’яті почесного професора Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя, академіка НАН України Миколи Григоровича Чумаченка: „Соціальна відповідальність як основа інноваційного розвитку бізнесу“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SRBD_2022_Myhal_V-Implementation_of_vegan_and_70-71.pdf | 762,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SRBD_2022_Myhal_V-Implementation_of_vegan_and_70-71.djvu | 33,99 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SRBD_2022_Myhal_V-Implementation_of_vegan_and_70-71__COVER.png | 1,4 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.