Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39184
Назва: | Quantitative analysis of fatty acids and monosaccharides composition in Chamerion angustifolium L. by GC/MS method |
Автори: | Slobodianiuk, Liudmyla Budniak, Liliia Feshchenko, Halyna Sverstiuk, Andriy Palaniza, Yuri |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Slobodianiuk Liudmyla, Liliia Budniak, Halyna Feshchenko, Andriy Sverstiuk, and Yuri Palaniza "Quantitative analysis of fatty acids and monosaccharides composition in Chamerion angustifolium L. by GC/MS method" Pharmacia 69, no. 1 (2022): 167-174. (Scopus Q2) |
Bibliographic description: | Slobodianiuk Liudmyla, Liliia Budniak, Halyna Feshchenko, Andriy Sverstiuk, and Yuri Palaniza "Quantitative analysis of fatty acids and monosaccharides composition in Chamerion angustifolium L. by GC/MS method" Pharmacia 69, no. 1 (2022): 167-174. (Scopus Q2) |
Дата публікації: | 2022 |
Дата внесення: | 6-гру-2022 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39184 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://pharmacia.pensoft.net/articles.php?id=76687 |
Тип вмісту: | Article |
Розташовується у зібраннях: | Зібрання статей |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
PHAR_article_76687_en_1.pdf | Quantitative analysis of fatty acids and monosaccharides composition in Chamerion angustifolium L. by GC/MS method | 489,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.