Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39184
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorSlobodianiuk, Liudmyla-
dc.contributor.authorBudniak, Liliia-
dc.contributor.authorFeshchenko, Halyna-
dc.contributor.authorSverstiuk, Andriy-
dc.contributor.authorPalaniza, Yuri-
dc.date.accessioned2022-12-06T12:36:52Z-
dc.date.available2022-12-06T12:36:52Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationSlobodianiuk Liudmyla, Liliia Budniak, Halyna Feshchenko, Andriy Sverstiuk, and Yuri Palaniza "Quantitative analysis of fatty acids and monosaccharides composition in Chamerion angustifolium L. by GC/MS method" Pharmacia 69, no. 1 (2022): 167-174. (Scopus Q2)uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39184-
dc.language.isoenuk_UA
dc.relation.urihttps://pharmacia.pensoft.net/articles.php?id=76687uk_UA
dc.titleQuantitative analysis of fatty acids and monosaccharides composition in Chamerion angustifolium L. by GC/MS methoduk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.identifier.citationenSlobodianiuk Liudmyla, Liliia Budniak, Halyna Feshchenko, Andriy Sverstiuk, and Yuri Palaniza "Quantitative analysis of fatty acids and monosaccharides composition in Chamerion angustifolium L. by GC/MS method" Pharmacia 69, no. 1 (2022): 167-174. (Scopus Q2)uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
Розташовується у зібраннях:Зібрання статей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PHAR_article_76687_en_1.pdfQuantitative analysis of fatty acids and monosaccharides composition in Chamerion angustifolium L. by GC/MS method489,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.