Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39184
Назва: Quantitative analysis of fatty acids and monosaccharides composition in Chamerion angustifolium L. by GC/MS method
Автори: Slobodianiuk, Liudmyla
Budniak, Liliia
Feshchenko, Halyna
Sverstiuk, Andriy
Palaniza, Yuri
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Бібліографічний опис: Slobodianiuk Liudmyla, Liliia Budniak, Halyna Feshchenko, Andriy Sverstiuk, and Yuri Palaniza "Quantitative analysis of fatty acids and monosaccharides composition in Chamerion angustifolium L. by GC/MS method" Pharmacia 69, no. 1 (2022): 167-174. (Scopus Q2)
Bibliographic description: Slobodianiuk Liudmyla, Liliia Budniak, Halyna Feshchenko, Andriy Sverstiuk, and Yuri Palaniza "Quantitative analysis of fatty acids and monosaccharides composition in Chamerion angustifolium L. by GC/MS method" Pharmacia 69, no. 1 (2022): 167-174. (Scopus Q2)
Дата публікації: 2022
Дата внесення: 6-гру-2022
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/39184
URL-посилання пов’язаного матеріалу: https://pharmacia.pensoft.net/articles.php?id=76687
Тип вмісту: Article
Розташовується у зібраннях:Зібрання статей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
PHAR_article_76687_en_1.pdfQuantitative analysis of fatty acids and monosaccharides composition in Chamerion angustifolium L. by GC/MS method489,28 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.