Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38926
Назва: | Вплив добавки порошку гречаної лузги на органолептичні властивості хліба пшеничного |
Інші назви: | The influence of the addition of buckwheat hull powder on the organoleptic properties of wheat bread |
Автори: | Воробець, М. М. Кобаса, І. М. Євлаш, В. В. Vorobets, M. M. Kobasa, I. M. Evlash, V. V. |
Приналежність: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна Державний біотехнологічний університет, м. Харків, Україна |
Бібліографічний опис: | Воробець М. М. Вплив добавки порошку гречаної лузги на органолептичні властивості хліба пшеничного / М. М. Воробець, І. М. Кобаса, В. В. Євлаш // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 58. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування). |
Bibliographic description: | Vorobets M. M., Kobasa I. M., Evlash V. V. (2022) Vplyv dobavky poroshku hrechanoi luzghy na orhanoleptychni vlastyvosti khliba pshenychnoho [The influence of the addition of buckwheat hull powder on the organoleptic properties of wheat bread]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 58 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Конференція/захід: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 22-вер-2022 |
Дата внесення: | 19-жов-2022 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
УДК: | 664.64.016 631.576.3 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 58 |
Початкова сторінка: | 58 |
Кінцева сторінка: | 58 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38926 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Vorobets_M_M-The_influence_of_the_addition_58.pdf | 261,11 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Vorobets_M_M-The_influence_of_the_addition_58.djvu | 17,53 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SPFSI_2022_Vorobets_M_M-The_influence_of_the_addition_58__COVER.png | 501,83 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.