Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38926
Tittel: | Вплив добавки порошку гречаної лузги на органолептичні властивості хліба пшеничного |
Alternative titler: | The influence of the addition of buckwheat hull powder on the organoleptic properties of wheat bread |
Authors: | Воробець, М. М. Кобаса, І. М. Євлаш, В. В. Vorobets, M. M. Kobasa, I. M. Evlash, V. V. |
Affiliation: | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна Державний біотехнологічний університет, м. Харків, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Воробець М. М. Вплив добавки порошку гречаної лузги на органолептичні властивості хліба пшеничного / М. М. Воробець, І. М. Кобаса, В. В. Євлаш // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 58. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування). |
Bibliographic description (International): | Vorobets M. M., Kobasa I. M., Evlash V. V. (2022) Vplyv dobavky poroshku hrechanoi luzghy na orhanoleptychni vlastyvosti khliba pshenychnoho [The influence of the addition of buckwheat hull powder on the organoleptic properties of wheat bread]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 58 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Utgivelsesdato: | 22-sep-2022 |
Date of entry: | 19-okt-2022 |
Forlag: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
UDC: | 664.64.016 631.576.3 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 58 |
Start page: | 58 |
End page: | 58 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38926 |
ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
Content type: | Conference Abstract |
Vises i samlingene: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Vorobets_M_M-The_influence_of_the_addition_58.pdf | 261,11 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne | |
SPFSI_2022_Vorobets_M_M-The_influence_of_the_addition_58.djvu | 17,53 kB | DjVu | Vis/Åpne | |
SPFSI_2022_Vorobets_M_M-The_influence_of_the_addition_58__COVER.png | 501,83 kB | image/png | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright