Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38926

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВоробець, М. М.
dc.contributor.authorКобаса, І. М.
dc.contributor.authorЄвлаш, В. В.
dc.contributor.authorVorobets, M. M.
dc.contributor.authorKobasa, I. M.
dc.contributor.authorEvlash, V. V.
dc.coverage.temporal22-23 вересня 2022 року
dc.coverage.temporal22-23 September 2022
dc.date.accessioned2022-10-19T11:25:46Z-
dc.date.available2022-10-19T11:25:46Z-
dc.date.created2022-09-22
dc.date.issued2022-09-22
dc.identifier.citationВоробець М. М. Вплив добавки порошку гречаної лузги на органолептичні властивості хліба пшеничного / М. М. Воробець, І. М. Кобаса, В. В. Євлаш // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 58. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування).
dc.identifier.isbn978-617-7875-41-2
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38926-
dc.format.extent58
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022
dc.relation.ispartofBook of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022
dc.titleВплив добавки порошку гречаної лузги на органолептичні властивості хліба пшеничного
dc.title.alternativeThe influence of the addition of buckwheat hull powder on the organoleptic properties of wheat bread
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.rights.holder© ФОП Паляниця В. А., 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.64.016
dc.subject.udc631.576.3
dc.identifier.citationenVorobets M. M., Kobasa I. M., Evlash V. V. (2022) Vplyv dobavky poroshku hrechanoi luzghy na orhanoleptychni vlastyvosti khliba pshenychnoho [The influence of the addition of buckwheat hull powder on the organoleptic properties of wheat bread]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 58 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationЧернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна
dc.contributor.affiliationДержавний біотехнологічний університет, м. Харків, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
dc.citation.spage58
dc.citation.epage58
dc.citation.conferenceⅥ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Розташовується у зібраннях:Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.