Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38926
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Воробець, М. М. | |
dc.contributor.author | Кобаса, І. М. | |
dc.contributor.author | Євлаш, В. В. | |
dc.contributor.author | Vorobets, M. M. | |
dc.contributor.author | Kobasa, I. M. | |
dc.contributor.author | Evlash, V. V. | |
dc.coverage.temporal | 22-23 вересня 2022 року | |
dc.coverage.temporal | 22-23 September 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-10-19T11:25:46Z | - |
dc.date.available | 2022-10-19T11:25:46Z | - |
dc.date.created | 2022-09-22 | |
dc.date.issued | 2022-09-22 | |
dc.identifier.citation | Воробець М. М. Вплив добавки порошку гречаної лузги на органолептичні властивості хліба пшеничного / М. М. Воробець, І. М. Кобаса, В. В. Євлаш // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 58. — (Технологія оздоровчого та ресторанного харчування). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-41-2 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38926 | - |
dc.format.extent | 58 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 | |
dc.title | Вплив добавки порошку гречаної лузги на органолептичні властивості хліба пшеничного | |
dc.title.alternative | The influence of the addition of buckwheat hull powder on the organoleptic properties of wheat bread | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.rights.holder | © ФОП Паляниця В. А., 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664.64.016 | |
dc.subject.udc | 631.576.3 | |
dc.identifier.citationen | Vorobets M. M., Kobasa I. M., Evlash V. V. (2022) Vplyv dobavky poroshku hrechanoi luzghy na orhanoleptychni vlastyvosti khliba pshenychnoho [The influence of the addition of buckwheat hull powder on the organoleptic properties of wheat bread]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 58 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, Україна | |
dc.contributor.affiliation | Державний біотехнологічний університет, м. Харків, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 58 | |
dc.citation.epage | 58 | |
dc.citation.conference | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Ebben a gyűjteményben: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
SPFSI_2022_Vorobets_M_M-The_influence_of_the_addition_58.pdf | 261,11 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
SPFSI_2022_Vorobets_M_M-The_influence_of_the_addition_58.djvu | 17,53 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
SPFSI_2022_Vorobets_M_M-The_influence_of_the_addition_58__COVER.png | 501,83 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!