กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38919
| ชื่อเรื่อง: | Аналіз сливового наповнювача для виробництва молочних продуктів |
| ชื่อเรื่องอื่นๆ: | Analysis of plum filler for production dairy products |
| ผู้แต่ง: | Третяк, Софія Кухтин, Микола Дмитрович Tretyak, Sofia Kukhtyn, Mykola |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Третяк С. Аналіз сливового наповнювача для виробництва молочних продуктів / Софія Третяк, Микола Кухтин // Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 22-23 вересня 2022 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2022. — С. 47. — (Харчова хімія, біохімія, біотехнологія та функціональні харчові продукти). |
| Bibliographic description (International): | Tretyak S., Kukhtyn M. (2022) Analiz slyvovoho napovniuvacha dlia vyrobnytstva molochnykh produktiv [Analysis of plum filler for production dairy products]. Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry" (Tern, 22-23 September 2022), pp. 47 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2022 Book of abstracts Ⅵ International Scientific and Technical Conference "Status and prospects of food science and industry", 2022 |
| Conference/Event: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅵ Міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
| วันที่เผยแพร่: | 22-กัน-2022 |
| Date of entry: | 19-ตุล-2022 |
| สำนักพิมพ์: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 22-23 вересня 2022 року 22-23 September 2022 |
| UDC: | 664 |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 47 |
| Start page: | 47 |
| End page: | 47 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38919 |
| ISBN: | 978-617-7875-41-2 |
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 © ФОП Паляниця В. А., 2022 |
| References (Ukraine): | 1. Kukhtyn, M., Vichko, О., Berhilevych, O., Horyuk, Y., Horyuk. V. (2016). Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of “Lactomyces tibeticus”. Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. 2. Фізико-хімічні і біологічні основи консервного виробництва / Б.Л. Флауменбаум, А.Т. Безусов, В.М. Сторожук, Г.П. Хомич. – Одеса: Друк, 2006. – 400 с. |
| References (International): | 1. Kukhtyn, M., Vichko, O., Berhilevych, O., Horyuk, Y., Horyuk. V. (2016). Main Microbiological and Biological Properties of Microbial Associations of "Lactomyces tibeticus". Research Journal of Pharmaceutical, Biological and Chemical Sciences, 7(6), 1266-1272. 2. Fizyko-khimichni i biolohichni osnovy konservnoho vyrobnytstva, B.L. Flaumenbaum, A.T. Bezusov, V.M. Storozhuk, H.P. Khomych, Odesa: Druk, 2006, 400 p. |
| Content type: | Conference Abstract |
| ปรากฏในกลุ่มข้อมูล: | Ⅵ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2022) |
แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
| แฟ้ม | รายละเอียด | ขนาด | รูปแบบ | |
|---|---|---|---|---|
| SPFSI_2022_Tretyak_S-Analysis_of_plum_filler_for_47.pdf | 259,81 kB | Adobe PDF | ดู/เปิด | |
| SPFSI_2022_Tretyak_S-Analysis_of_plum_filler_for_47.djvu | 19,57 kB | DjVu | ดู/เปิด | |
| SPFSI_2022_Tretyak_S-Analysis_of_plum_filler_for_47__COVER.png | 453,83 kB | image/png | ดู/เปิด |
รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น