Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38453
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шинкарик, Марія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Кравець, Олег Ігорович | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-08T09:33:57Z | - |
dc.date.available | 2022-07-08T09:33:57Z | - |
dc.date.issued | 2021-12 | - |
dc.date.submitted | 2021-12 | - |
dc.identifier.citation | Шинкарик М. М. Шляхи підвищення екологічності молокопереробних підприємств / М. М. Шинкарик, О. І. Кравець // Екологічна безпека держави: тези доповідей Другого всеукраїнського круглого столу, 15 грудня 2021 р. – К.: ІТТА. — с. 181-185. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38453 | - |
dc.description.abstract | Основним шляхом підвищення екологічності молочних підприємств є повна переробка молочної сироватки. Проте більшість заводів є малопотужними, не мають обладнання для переробки сироватки та не зможуть його собі дозволити у найближчій перспективі. Налагодження глибокої переробки молочної сироватки в таких умовах можливе лише за шляхом створення централізованих виробництв для переробки сироватки, що передбачає кооперацію дрібних та середніх виробників. Очищення сироватки від дисперсних частинок на запропонованому фільтрі покращить її подальшу очистку і переробку. | uk_UA |
dc.format.extent | 5 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | ІТТА | uk_UA |
dc.subject | екологія | uk_UA |
dc.subject | молоко | uk_UA |
dc.subject | сироватка | uk_UA |
dc.subject | відходи | uk_UA |
dc.title | Шляхи підвищення екологічності молокопереробних підприємств | uk_UA |
dc.type | Conference Abstract | - |
dc.rights.holder | © Шинкарик М.М., Кравець О.І., 2021 | uk_UA |
dc.coverage.placename | м. Київ | uk_UA |
dc.subject.udc | 637 | uk_UA |
dc.relation.references | Шинкарик М.М. Аналіз гранулометричного складу білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – Т. 2,№ 40. – С. 266-269. | uk_UA |
dc.relation.references | Гивлюд А. М. Моніторинг забруднення стічних вод молокопереробних підприємств / А. М. Гивлюд // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2014. – № 787 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 301–305 | uk_UA |
dc.relation.references | Змієвський Ю. Г. Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки : автореферат дис. на здобуття ступеня канд. сехн. наук : спец. 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / Ю. Г. Змієвський. – К.: 2010. – 21 с. | uk_UA |
dc.relation.references | Пат. на кор. мод. 77749 України, МПК B 01 D 35/28. Фільтр для очистки молочної сироватки від сирного пилу / Шинкарик М.М., Кравець О.І., Шинкарик М.В.; заявник і власник Тернопільський нац. тех. ун. ім. І.Пулюя. заявл. 14.08.12 ; опубл. 25.02.13, Бюл. № 5. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Ebben a gyűjteményben: | Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 512,42 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
Стаття.pdf | 394,15 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
Зміст.pdf | 254,92 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools