Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38453
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШинкарик, Марія Миколаївна-
dc.contributor.authorКравець, Олег Ігорович-
dc.date.accessioned2022-07-08T09:33:57Z-
dc.date.available2022-07-08T09:33:57Z-
dc.date.issued2021-12-
dc.date.submitted2021-12-
dc.identifier.citationШинкарик М. М. Шляхи підвищення екологічності молокопереробних підприємств / М. М. Шинкарик, О. І. Кравець // Екологічна безпека держави: тези доповідей Другого всеукраїнського круглого столу, 15 грудня 2021 р. – К.: ІТТА. — с. 181-185.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38453-
dc.description.abstractОсновним шляхом підвищення екологічності молочних підприємств є повна переробка молочної сироватки. Проте більшість заводів є малопотужними, не мають обладнання для переробки сироватки та не зможуть його собі дозволити у найближчій перспективі. Налагодження глибокої переробки молочної сироватки в таких умовах можливе лише за шляхом створення централізованих виробництв для переробки сироватки, що передбачає кооперацію дрібних та середніх виробників. Очищення сироватки від дисперсних частинок на запропонованому фільтрі покращить її подальшу очистку і переробку.uk_UA
dc.format.extent5-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІТТАuk_UA
dc.subjectекологіяuk_UA
dc.subjectмолокоuk_UA
dc.subjectсироваткаuk_UA
dc.subjectвідходиuk_UA
dc.titleШляхи підвищення екологічності молокопереробних підприємствuk_UA
dc.typeConference Abstract-
dc.rights.holder© Шинкарик М.М., Кравець О.І., 2021uk_UA
dc.coverage.placenameм. Київuk_UA
dc.subject.udc637uk_UA
dc.relation.referencesШинкарик М.М. Аналіз гранулометричного складу білкової дисперсної фази / М.М. Шинкарик, О.І. Кравець // Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. – 2011. – Т. 2,№ 40. – С. 266-269.uk_UA
dc.relation.referencesГивлюд А. М. Моніторинг забруднення стічних вод молокопереробних підприємств / А. М. Гивлюд // Вісник Національного університету «Львівська політехніка». – 2014. – № 787 : Хімія, технологія речовин та їх застосування. – С. 301–305uk_UA
dc.relation.referencesЗмієвський Ю. Г. Застосування електродіалізу і мембранної дистиляції в процесі переробки молочної сироватки : автореферат дис. на здобуття ступеня канд. сехн. наук : спец. 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв / Ю. Г. Змієвський. – К.: 2010. – 21 с.uk_UA
dc.relation.referencesПат. на кор. мод. 77749 України, МПК B 01 D 35/28. Фільтр для очистки молочної сироватки від сирного пилу / Шинкарик М.М., Кравець О.І., Шинкарик М.В.; заявник і власник Тернопільський нац. тех. ун. ім. І.Пулюя. заявл. 14.08.12 ; опубл. 25.02.13, Бюл. № 5.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації працівників кафедри обладнання харчових технологій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Титулка.pdf512,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Стаття.pdf394,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити
Зміст.pdf254,92 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора