Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38218
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.contributor.advisorDatsyshyn, Kateryna-
dc.contributor.authorШевчук, Валентин Павлович-
dc.contributor.authorShevchuk, Valentyn-
dc.date.accessioned2022-06-26T13:37:29Z-
dc.date.available2022-06-26T13:37:29Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationШевчук В.П. Проєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю переробки 20 т молока за зміну: кваліфікаційна робота бакалавра за спеціальністю „181 — харчові технології“ / В.П. Шевчук. — Тернопіль : ТНТУ, 2022. — 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38218-
dc.description.abstractВідповідно до завдання, метою представленої роботи є проєктування цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю переробки 20 тон молока за зміну. У процесі виконання кваліфікаційної роботи був зроблений розрахунок продуктів запланованого асортиментного ряду, а також, для забезпечення виробництва молочних продуктів належної якості, було підібрано технологічне обладнання. Встановлене устаткування дасть можливість підвищити продуктивність та сприятиме покращенню якісних показників готових виробів. У вступі наведена коротка інформація по незбираномолочній продукції. Розрахунок продуктів запланованого асортименту, опис процесів їх виробництва, вимоги до якості сировини, детальна характеристика технологічного процесу виробництва, організація здійснення ТХК та МБК на прикладі молока та вершків, підбір устаткування та розрахунок його кількості, що необхідна для виробництва, а також зроблені розрахунки площ виробничих приміщень подано у розділі 1. Розділ другий містить інформацію, що стосується техніко-економічного обґрунтування. Питанням безпеки життєдіяльності та охорони праці присвячений третій розділ даної роботи. В кінці наведено перелік використаних джерел літератури.uk_UA
dc.description.abstractAccording to the task, the purpose of the presented work is to design a shop for the production of whole milk products with a processing capacity of 20 tons of milk per shift. In the process of performing the qualification work, the calculation of the products of the planned range was made, and also, to ensure the production of dairy products of proper quality, technological equipment was selected. The installed equipment will increase productivity and improve the quality of finished products. The introduction provides brief information on whole milk products. Calculation of products of the planned range, description of their production processes, raw materials quality requirements, detailed characteristics of the technological production process, organization of TCС and MBC on the example of milk and cream, selection of equipment and calculation of its quantity required for production, and also calculations of production areas premises are presented in section 1. Section two contains information related to the feasibility study. The third section of this work is devoted to the issues of life safety and labor protection. A list of used literature sources is presented at the end.uk_UA
dc.description.tableofcontentsВСТУП... 1 ТЕХНОЛОГІЧНА ЧАСТИНА... 1.1 Технологічні розрахунки виробництва запроєктованого асортименту... 1.1.1 Технологічні розрахунки виробництва запроєктованого асортименту 1.1.2 Схема напрямків технологічної переробки сировини.. 1.1.3 Сировинно-продуктовий розрахунок... 1.1.4 Зведена таблиця розрахунку продуктів... 1.2 Вибір та обґрунтування технологічних процесів та режимів виробництва молочних продуктів.... 1.2.1 Вимоги до сировини, яка використовується для виробництва молочних продуктів... 1.2.2 Опис загальних технологічних операцій виробництва продуктів запроєктованого асортименту... 1.2.3 Опис технології продуктів запроєктованого асортименту....... 1.2.4 Нормативні показники продуктів запроєктованого асортименту.... 1.3 Технохімічний і мікробіологічний контроль виробництва продуктів запроєктованого асортименту... 1.4 Організація санітарно-гігієнічного оброблення технологічного обладнання... 1.5 Підбір технологічного обладнання... 1.6 Розрахунок площ виробничих та допоміжних приміщень... 2 ТЕХНІКО-ЕКОНОМІЧНЕ ОБГРУНТУВАННЯ... 3 БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ, ОСНОВИ ОХОРОНИ ПРАЦІ... СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ...uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subjectнезбираномолочні продуктиuk_UA
dc.subjectпастеризоване молокоuk_UA
dc.subjectйогуртuk_UA
dc.subjectвершки пастеризованіuk_UA
dc.subjectwhole-milk productsuk_UA
dc.subjectpasteurized milkuk_UA
dc.subjectyogurtuk_UA
dc.subjectpasteurized creamuk_UA
dc.titleПроєкт цеху з виробництва незбираномолочних продуктів потужністю переробки 20 т молока за змінуuk_UA
dc.title.alternativeWorkshop project of whole milk products production of 20 t of milk processing capacity per shiftuk_UA
dc.typeBachelor Thesisuk_UA
dc.rights.holder© Шевчук В.П., 2022uk_UA
dc.contributor.committeeMemberПилипець, Оксана Михайлівна-
dc.contributor.committeeMemberPylypets, Oksana-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.format.pages51-
dc.subject.udc637.1uk_UA
dc.relation.references1. Технологія молочних продуктів : Підручник / Г.Є. Поліщук, О.В. Грек, Т.А. Скорченко та ін. – К. : НУХТ, 2013. – 502 с. 2. Технологія незбираномолочних продуктів: навч. посіб. / Т.А. Скорченко, Г.Є. Поліщук, О.В. Грек, О.В. Кочубей; за ред. Т.А. Скорченко. – Вінниця: Нова Книга, 2005. – 264 с. 3. Технологічні розрахунки у молочній промисловості / Поліщук Г.Є., Грек О.В., Скорченко Т.А. та ін. : Навч. посіб. – К. : НУХТ, 2013. – 343 с. 4. ДСТУ 3662:2018 «Молоко коров’яче незбиране. Вимоги при заготівлі». [На заміну ДСТУ 3662:2015; чинний від 2019-01-01]. Вид. офіц. Київ: Державне підприємство «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості», 2018. 5. ДСТУ 8131-2015. Вершки-сировина. Технічні умови. [На заміну РСТ УССР 1326-88; чинний від 2017-01-01]. Вид. офіц. Київ: Державне підприємство «Український науково-дослідний і навчальний центр проблем стандартизації, сертифікації та якості», 2017. 6. ДСТУ 2661:2010 «Молоко коров’яче питне. Загальні технічні умови». [чинний від 2011-10-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2011. 7. ДСТУ 7519:2014 «Вершки питні. Технічні умови». [чинний від 2005-10-01]. Вид. офіц. Київ: Держспоживстандарт України, 2005. 8. ДСТУ 4343:2004 «Йогурти. Загальні технічні умови». [чинний від 2015-02- 01]. Вид. офіц. Київ: Мінекономрозвитку України, 2015. 9. Ромоданова В. О., Костенко Т. П. Лабораторний практикум з технохімічного контролю підприємств молочної промисловості.: Навч. посіб. – К. : НУХТ, 2003. – 168 с. 10. Н.М. Шульга, Л.А. Млечко. Санітарія та гігієна. Навчальний посібник. – К.: ІПДО НУХТ, 2011. – 34 с. 11. Инструкция по санитарной обработке оборудования, инвентаря и тары на предприятиях молочной промышленности. – М. : ВНИМИ, 1998. – 108 с. 51 12. Ростроса Н. М., Мордвинцева П. В. Курсовое и дипломное проектирование предприятий молочной промышленности. – М: Агропромиздат, 1989. – 303 с. 13. Проектирование предприятий молочной промышленности с основами промстроительства : учеб. пособие / Л. В. Голубева, Л. Э. Глаголева, В. М. Степанов, Н. А. Тихомирова. – Санктпетербург : ГИОРД, 2010. – 288 с 14. Березюк О. В., Лемешев М. С.. Безпека життєдіяльності: навчальний підручник ВНТУ 2011. – 204 с. 15. Грибан В. Г., Негодченко О. В.. Охорона праці: навчальний посібник (для студ. вищ. навч. закл.): – К центр учбової літератури, 2009. – 280с. 16. Гандзюк М.П., Желібо Є.П., Халімовський М.О. Основи охорони праці: Підручник. 5-е вид. / За ред. М.П. Гандзюка. – К.: Каравела, 2011. – 384 с.uk_UA
dc.identifier.citationenShevchuk V.P. Plans and specifications of curd and curd articles production shop of 20 t of milk processing per shift capacity: bachelor's thesis in specialty „181 — “food technology” / V.P. Shevchuk. — Ternopil : TNTU, 2022. — 51 p.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, вул. Руська 56, Тернопіль, Тернопільська область, 46001uk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:181 — Харчові технології (бакалаври)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
avtorska dovidka_Shevchuk.docАвторська довідка47 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити
dylpomna_Shevchuk.pdfДипломна робота3,56 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора