Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38025
Tytuł: | Вплив інтенсивності замішування на фізико-механічні властивості тіста |
Inne tytuły: | Influence of mixing intensity on physico-mechanical properties of the test |
Authors: | Харчій, А. Бойко, Р. Стадник, Ігор Ярославович Kharchii, A. Boiko, R. Stadnyk, I. Y. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Харчій А. Вплив інтенсивності замішування на фізико-механічні властивості тіста / Харчій А., Бойко Р., Стадник Ігор Ярославович // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 98–99. — (Механічна інженерія). |
Bibliographic description (International): | Kharchii A., Boiko R., Stadnyk I. Y. (2022) Vplyv intensyvnosti zamishuvannia na fizyko-mekhanichni vlastyvosti tista [Influence of mixing intensity on physico-mechanical properties of the test]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 98-99 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Data wydania: | 28-kwi-2022 |
Date of entry: | 16-cze-2022 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
UDC: | 664.554 |
Słowa kluczowe: | інтенсивність бродіння регулюючі лопаті адгезія intensity fermentation adjusting blade adhesion |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 98-99 |
Główna strona: | 98 |
Strona końcowa: | 99 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38025 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Стадник І.Я., Лісовенко О.Т. Обладнання перспективне, продукція високоякісна // Харчова і переробна промисловість. 2001. № 12. С. 11. 2. Горячева А.Ф., Щербатенко В.В. Влияние степени механической обработки теста при его замесе на качество хлеба //Хлебопекарная нромишленость. – 1961. – № 1. – С. 1-5. 3. Стадник І.Я., Лісовенко О.Т. Печемо хліб за двозмінним графіком //Зерно і хліб. 2002. № 3. С. 17. 4. Пат. 62460 А Україна. Тістомісильна машина /Лісовенко О.Т., Котенко А.Г., Стадник І.Я; Заявл. 27.03.03; Опубл. 15.12.03, Бюл. № 12. 2 с. |
References: | 1. Stadnyk I.Ya., Lisovenko O.T. Obladnannia perspektyvne, produktsiia vysokoiakisna, Kharchova i pererobna promyslovist. 2001. No 12. P. 11. 2. Horiacheva A.F., Shcherbatenko V.V. Vliianie stepeni mekhanicheskoi obrabotki testa pri eho zamese na kachestvo khleba //Khlebopekarnaia nromishlenost, 1961, No 1, P. 1-5. 3. Stadnyk I.Ya., Lisovenko O.T. Pechemo khlib za dvozminnym hrafikom //Zerno i khlib. 2002. No 3. P. 17. 4. Pat. 62460 A Ukraine. Tistomisylna mashyna /Lisovenko O.T., Kotenko A.H., Stadnyk I.Ya; Decl. 27.03.03; Publ. 15.12.03, Bull. No 12. 2 p. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Kharchii_A-Influence_of_mixing_intensity_98-99.pdf | 641,83 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
V_MSNTK_2022_Kharchii_A-Influence_of_mixing_intensity_98-99.djvu | 38,52 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
V_MSNTK_2022_Kharchii_A-Influence_of_mixing_intensity_98-99__COVER.png | 392,48 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi