Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38025

Pełny rekord metadanych
Pole DCWartośćJęzyk
dc.contributor.authorХарчій, А.
dc.contributor.authorБойко, Р.
dc.contributor.authorСтадник, Ігор Ярославович
dc.contributor.authorKharchii, A.
dc.contributor.authorBoiko, R.
dc.contributor.authorStadnyk, I. Y.
dc.coverage.temporal28-29 квітня 2022 р.
dc.coverage.temporal28-29 April 2022
dc.date.accessioned2022-06-16T11:50:48Z-
dc.date.available2022-06-16T11:50:48Z-
dc.date.created2022-04-28
dc.date.issued2022-04-28
dc.identifier.citationХарчій А. Вплив інтенсивності замішування на фізико-механічні властивості тіста / Харчій А., Бойко Р., Стадник Ігор Ярославович // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 98–99. — (Механічна інженерія).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/38025-
dc.format.extent98-99
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
dc.subjectінтенсивність
dc.subjectбродіння
dc.subjectрегулюючі лопаті
dc.subjectадгезія
dc.subjectintensity
dc.subjectfermentation
dc.subjectadjusting blade
dc.subjectadhesion
dc.titleВплив інтенсивності замішування на фізико-механічні властивості тіста
dc.title.alternativeInfluence of mixing intensity on physico-mechanical properties of the test
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc664.554
dc.relation.references1. Стадник І.Я., Лісовенко О.Т. Обладнання перспективне, продукція високоякісна // Харчова і переробна промисловість. 2001. № 12. С. 11.
dc.relation.references2. Горячева А.Ф., Щербатенко В.В. Влияние степени механической обработки теста при его замесе на качество хлеба //Хлебопекарная нромишленость. – 1961. – № 1. – С. 1-5.
dc.relation.references3. Стадник І.Я., Лісовенко О.Т. Печемо хліб за двозмінним графіком //Зерно і хліб. 2002. № 3. С. 17.
dc.relation.references4. Пат. 62460 А Україна. Тістомісильна машина /Лісовенко О.Т., Котенко А.Г., Стадник І.Я; Заявл. 27.03.03; Опубл. 15.12.03, Бюл. № 12. 2 с.
dc.relation.referencesen1. Stadnyk I.Ya., Lisovenko O.T. Obladnannia perspektyvne, produktsiia vysokoiakisna, Kharchova i pererobna promyslovist. 2001. No 12. P. 11.
dc.relation.referencesen2. Horiacheva A.F., Shcherbatenko V.V. Vliianie stepeni mekhanicheskoi obrabotki testa pri eho zamese na kachestvo khleba //Khlebopekarnaia nromishlenost, 1961, No 1, P. 1-5.
dc.relation.referencesen3. Stadnyk I.Ya., Lisovenko O.T. Pechemo khlib za dvozminnym hrafikom //Zerno i khlib. 2002. No 3. P. 17.
dc.relation.referencesen4. Pat. 62460 A Ukraine. Tistomisylna mashyna /Lisovenko O.T., Kotenko A.H., Stadnyk I.Ya; Decl. 27.03.03; Publ. 15.12.03, Bull. No 12. 2 p.
dc.identifier.citationenKharchii A., Boiko R., Stadnyk I. Y. (2022) Vplyv intensyvnosti zamishuvannia na fizyko-mekhanichni vlastyvosti tista [Influence of mixing intensity on physico-mechanical properties of the test]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 98-99 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
dc.citation.spage98
dc.citation.epage99
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Występuje w kolekcjach:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi