Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37978
Tytuł: | Встановлення впливу технологічних факторів на адгезійну міцність білкової дисперсної фази |
Inne tytuły: | Study of the influence of technological factors on the adhesive strength of the protein dispersed phase |
Authors: | Полевий, М. Кравець, Олег Ігорович Polevyi, M. Kravets, O. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Полевий М. Встановлення впливу технологічних факторів на адгезійну міцність білкової дисперсної фази / Полевий М., Кравець Олег Ігорович // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 28. — (Виробництво та технології). |
Bibliographic description (International): | Polevyi M., Kravets O. I. (2022) Vstanovlennia vplyvu tekhnolohichnykh faktoriv na adheziinu mitsnist bilkovoi dyspersnoi fazy [Study of the influence of technological factors on the adhesive strength of the protein dispersed phase]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 28 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Data wydania: | 28-kwi-2022 |
Date of entry: | 16-cze-2022 |
Wydawca: | ТНТУ TNTU |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
UDC: | 621 |
Słowa kluczowe: | адгезія білок сироватка adhesion protein whey |
Strony: | 1 |
Zakres stron: | 28 |
Główna strona: | 28 |
Strona końcowa: | 28 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37978 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Polevyi_M-Study_of_the_influence_of_technological_28.pdf | 323,79 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
V_MSNTK_2022_Polevyi_M-Study_of_the_influence_of_technological_28.djvu | 18,64 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
V_MSNTK_2022_Polevyi_M-Study_of_the_influence_of_technological_28__COVER.png | 372,9 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi