Defnyddiwch y dynodwr hwn i ddyfynnu neu i gysylltu â'r eitem hon: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37978

Teitl: Встановлення впливу технологічних факторів на адгезійну міцність білкової дисперсної фази
Teitlau Eraill: Study of the influence of technological factors on the adhesive strength of the protein dispersed phase
Awduron: Полевий, М.
Кравець, Олег Ігорович
Polevyi, M.
Kravets, O. I.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Puluj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Полевий М. Встановлення впливу технологічних факторів на адгезійну міцність білкової дисперсної фази / Полевий М., Кравець Олег Ігорович // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 28. — (Виробництво та технології).
Bibliographic description (International): Polevyi M., Kravets O. I. (2022) Vstanovlennia vplyvu tekhnolohichnykh faktoriv na adheziinu mitsnist bilkovoi dyspersnoi fazy [Study of the influence of technological factors on the adhesive strength of the protein dispersed phase]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 28 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
Dyddiad Cyhoeddi: 28-Apr-2022
Date of entry: 16-Jun-2022
Cyhoeddwr: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 квітня 2022 р.
28-29 April 2022
UDC: 621
Allweddeiriau: адгезія
білок
сироватка
adhesion
protein
whey
Number of pages: 1
Page range: 28
Start page: 28
End page: 28
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37978
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
Content type: Conference Abstract
Ymddengys yng Nghasgliadau:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)



Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.