Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37978

Пълен Запис на метаданни
DC ПолеСтойностЕзик
dc.contributor.authorПолевий, М.
dc.contributor.authorКравець, Олег Ігорович
dc.contributor.authorPolevyi, M.
dc.contributor.authorKravets, O. I.
dc.coverage.temporal28-29 квітня 2022 р.
dc.coverage.temporal28-29 April 2022
dc.date.accessioned2022-06-16T11:50:39Z-
dc.date.available2022-06-16T11:50:39Z-
dc.date.created2022-04-28
dc.date.issued2022-04-28
dc.identifier.citationПолевий М. Встановлення впливу технологічних факторів на адгезійну міцність білкової дисперсної фази / Полевий М., Кравець Олег Ігорович // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 28. — (Виробництво та технології).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37978-
dc.format.extent28
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022
dc.relation.ispartofProceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022
dc.subjectадгезія
dc.subjectбілок
dc.subjectсироватка
dc.subjectadhesion
dc.subjectprotein
dc.subjectwhey
dc.titleВстановлення впливу технологічних факторів на адгезійну міцність білкової дисперсної фази
dc.title.alternativeStudy of the influence of technological factors on the adhesive strength of the protein dispersed phase
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc621
dc.identifier.citationenPolevyi M., Kravets O. I. (2022) Vstanovlennia vplyvu tekhnolohichnykh faktoriv na adheziinu mitsnist bilkovoi dyspersnoi fazy [Study of the influence of technological factors on the adhesive strength of the protein dispersed phase]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 28 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання"
dc.citation.spage28
dc.citation.epage28
dc.citation.conferenceⅤ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Показва се в Колекции:V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022)



Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.