Моля, използвайте този идентификатор за цитиране или линк към този публикация:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37978
Пълен Запис на метаданни
DC Поле | Стойност | Език |
---|---|---|
dc.contributor.author | Полевий, М. | |
dc.contributor.author | Кравець, Олег Ігорович | |
dc.contributor.author | Polevyi, M. | |
dc.contributor.author | Kravets, O. I. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 квітня 2022 р. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 April 2022 | |
dc.date.accessioned | 2022-06-16T11:50:39Z | - |
dc.date.available | 2022-06-16T11:50:39Z | - |
dc.date.created | 2022-04-28 | |
dc.date.issued | 2022-04-28 | |
dc.identifier.citation | Полевий М. Встановлення впливу технологічних факторів на адгезійну міцність білкової дисперсної фази / Полевий М., Кравець Олег Ігорович // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 28. — (Виробництво та технології). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37978 | - |
dc.format.extent | 28 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 | |
dc.subject | адгезія | |
dc.subject | білок | |
dc.subject | сироватка | |
dc.subject | adhesion | |
dc.subject | protein | |
dc.subject | whey | |
dc.title | Встановлення впливу технологічних факторів на адгезійну міцність білкової дисперсної фази | |
dc.title.alternative | Study of the influence of technological factors on the adhesive strength of the protein dispersed phase | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 621 | |
dc.identifier.citationen | Polevyi M., Kravets O. I. (2022) Vstanovlennia vplyvu tekhnolohichnykh faktoriv na adheziinu mitsnist bilkovoi dyspersnoi fazy [Study of the influence of technological factors on the adhesive strength of the protein dispersed phase]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 28 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | |
dc.contributor.affiliation | Ternopil Ivan Puluj National Technical University | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" | |
dc.citation.spage | 28 | |
dc.citation.epage | 28 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | |
Показва се в Колекции: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Файлове в Този Публикация:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Polevyi_M-Study_of_the_influence_of_technological_28.pdf | 323,79 kB | Adobe PDF | Изглед/Отваряне | |
V_MSNTK_2022_Polevyi_M-Study_of_the_influence_of_technological_28.djvu | 18,64 kB | DjVu | Изглед/Отваряне | |
V_MSNTK_2022_Polevyi_M-Study_of_the_influence_of_technological_28__COVER.png | 372,9 kB | image/png | Изглед/Отваряне |
Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.