Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37978
Başlık: | Встановлення впливу технологічних факторів на адгезійну міцність білкової дисперсної фази |
Diğer Başlıklar: | Study of the influence of technological factors on the adhesive strength of the protein dispersed phase |
Yazarlar: | Полевий, М. Кравець, Олег Ігорович Polevyi, M. Kravets, O. I. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Bibliographic description (Ukraine): | Полевий М. Встановлення впливу технологічних факторів на адгезійну міцність білкової дисперсної фази / Полевий М., Кравець Олег Ігорович // Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 28-29 квітня 2022 р. — Т. : ТНТУ, 2022. — С. 28. — (Виробництво та технології). |
Bibliographic description (International): | Polevyi M., Kravets O. I. (2022) Vstanovlennia vplyvu tekhnolohichnykh faktoriv na adheziinu mitsnist bilkovoi dyspersnoi fazy [Study of the influence of technological factors on the adhesive strength of the protein dispersed phase]. Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues" (Tern., 28-29 April 2022), pp. 28 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання", 2022 Proceedings of the Ⅴ International Student Scientific and Technical Conference "Natural Sciences and Humanities. Current Issues", 2022 |
Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Journal/Collection: | Матеріали Ⅴ Міжнародної студентської науково-технічної конференції "Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання" |
Yayın Tarihi: | 28-Nis-2022 |
Date of entry: | 16-Haz-2022 |
Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 квітня 2022 р. 28-29 April 2022 |
UDC: | 621 |
Anahtar kelimeler: | адгезія білок сироватка adhesion protein whey |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 28 |
Start page: | 28 |
End page: | 28 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37978 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2022 |
Content type: | Conference Abstract |
Koleksiyonlarda Görünür: | V Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2022) |
Bu öğenin dosyaları:
Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
---|---|---|---|---|
V_MSNTK_2022_Polevyi_M-Study_of_the_influence_of_technological_28.pdf | 323,79 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
V_MSNTK_2022_Polevyi_M-Study_of_the_influence_of_technological_28.djvu | 18,64 kB | DjVu | Göster/Aç | |
V_MSNTK_2022_Polevyi_M-Study_of_the_influence_of_technological_28__COVER.png | 372,9 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.