Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37671
Назва: | Комп’ютеризована система контролю якості процесу ферментації винних продуктів |
Інші назви: | Computerized quality control system of wine production fermentation process |
Автори: | Ольховецька, Х. Olkhovetska, Kh. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Ольховецька Х. Комп’ютеризована система контролю якості процесу ферментації винних продуктів / Х. Ольховецька // Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 08-09 грудня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 123. — (Комп’ютерні системи та мережі). |
Bibliographic description: | Olkhovetska Kh. (2021) Kompiuteryzovana systema kontroliu yakosti protsesu fermentatsii vynnykh produktiv [Computerized quality control system of wine production fermentation process]. Proceedings of the scientific and technical conference "Information models, systems and technologies" (Tern., 08-09 December 2021), pp. 123 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 2021 Proceedings of the scientific and technical conference "Information models, systems and technologies", 2021 |
Конференція/захід: | Ⅸ науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“ |
Дата публікації: | 8-гру- 21 |
Дата внесення: | 23-бер-2022 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 08-09 грудня 2021 року 08-09 December 2021 |
УДК: | 004.3 663.252 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 123 |
Початкова сторінка: | 123 |
Кінцева сторінка: | 123 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37671 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Перелік літератури: | 1. V. Lavric, I. D. Ofiţeru, and A. Woinaroschy, “Continuous hybridoma bioreactor: sensitivity analysis and optimal control,” Biotechnology and Applied Biochemistry, vol. 44, no. 2, pp. 81–92, 2006. 2. J. M. van Zyl, E. van Rensburg, W. H. van Zyl, T. M. Harms, and L. R. Lynd, “A kinetic model for simultaneous saccharification and fermentation of avicel with Saccharomyces cerevisiae,” Biotechnology and Bioengineering, vol. 108, no. 4, pp. 924–933, 2011. 3. Ranasinghe, D.C.; Falkner, N.J.G.; Pan, C.; Wu, H. Wireless sensing platform for remote mon-itoring and control of wine fermentation. In Proceedings of the IEEE Eighth International Con-ference on Intelligent Sensors, Sensor Networks and Information Processing, Melbourne, Aus-tralia, 2–5 April 2013; pp. 503–508. 4. Di Gennaro, S.F.; Matese, A.; Primicerio, J.; Genesio, L.; Sabatini, F.; di Blasi, S.; Vaccari,F.P. Wireless real-time monitoring of malolactic fermentation in wine barrels: the Wireless Sensor Bung system. Austr. J. Grape Wine Res. 2013, 19, 20–24. |
References: | 1. V. Lavric, I. D. Ofiţeru, and A. Woinaroschy, "Continuous hybridoma bioreactor: sensitivity analysis and optimal control," Biotechnology and Applied Biochemistry, vol. 44, no. 2, pp. 81–92, 2006. 2. J. M. van Zyl, E. van Rensburg, W. H. van Zyl, T. M. Harms, and L. R. Lynd, "A kinetic model for simultaneous saccharification and fermentation of avicel with Saccharomyces cerevisiae," Biotechnology and Bioengineering, vol. 108, no. 4, pp. 924–933, 2011. 3. Ranasinghe, D.C.; Falkner, N.J.G.; Pan, C.; Wu, H. Wireless sensing platform for remote mon-itoring and control of wine fermentation. In Proceedings of the IEEE Eighth International Con-ference on Intelligent Sensors, Sensor Networks and Information Processing, Melbourne, Aus-tralia, 2–5 April 2013; pp. 503–508. 4. Di Gennaro, S.F.; Matese, A.; Primicerio, J.; Genesio, L.; Sabatini, F.; di Blasi, S.; Vaccari,F.P. Wireless real-time monitoring of malolactic fermentation in wine barrels: the Wireless Sensor Bung system. Austr. J. Grape Wine Res. 2013, 19, 20–24. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IX науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IMST_2021_Olkhovetska_Kh-Computerized_quality_control_123.pdf | 281,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
IMST_2021_Olkhovetska_Kh-Computerized_quality_control_123.djvu | 21,25 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
IMST_2021_Olkhovetska_Kh-Computerized_quality_control_123__COVER.png | 450,16 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.