Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37671

Назва: Комп’ютеризована система контролю якості процесу ферментації винних продуктів
Інші назви: Computerized quality control system of wine production fermentation process
Автори: Ольховецька, Х.
Olkhovetska, Kh.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Бібліографічний опис: Ольховецька Х. Комп’ютеризована система контролю якості процесу ферментації винних продуктів / Х. Ольховецька // Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 08-09 грудня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 123. — (Комп’ютерні системи та мережі).
Bibliographic description: Olkhovetska Kh. (2021) Kompiuteryzovana systema kontroliu yakosti protsesu fermentatsii vynnykh produktiv [Computerized quality control system of wine production fermentation process]. Proceedings of the scientific and technical conference "Information models, systems and technologies" (Tern., 08-09 December 2021), pp. 123 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 2021
Proceedings of the scientific and technical conference "Information models, systems and technologies", 2021
Конференція/захід: Ⅸ науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“
Журнал/збірник: Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“
Дата публікації: 8-гру- 21
Дата внесення: 23-бер-2022
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 08-09 грудня 2021 року
08-09 December 2021
УДК: 004.3
663.252
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 123
Початкова сторінка: 123
Кінцева сторінка: 123
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37671
Власник авторського права: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Перелік літератури: 1. V. Lavric, I. D. Ofiţeru, and A. Woinaroschy, “Continuous hybridoma bioreactor: sensitivity analysis and optimal control,” Biotechnology and Applied Biochemistry, vol. 44, no. 2, pp. 81–92, 2006.
2. J. M. van Zyl, E. van Rensburg, W. H. van Zyl, T. M. Harms, and L. R. Lynd, “A kinetic model for simultaneous saccharification and fermentation of avicel with Saccharomyces cerevisiae,” Biotechnology and Bioengineering, vol. 108, no. 4, pp. 924–933, 2011.
3. Ranasinghe, D.C.; Falkner, N.J.G.; Pan, C.; Wu, H. Wireless sensing platform for remote mon-itoring and control of wine fermentation. In Proceedings of the IEEE Eighth International Con-ference on Intelligent Sensors, Sensor Networks and Information Processing, Melbourne, Aus-tralia, 2–5 April 2013; pp. 503–508.
4. Di Gennaro, S.F.; Matese, A.; Primicerio, J.; Genesio, L.; Sabatini, F.; di Blasi, S.; Vaccari,F.P. Wireless real-time monitoring of malolactic fermentation in wine barrels: the Wireless Sensor Bung system. Austr. J. Grape Wine Res. 2013, 19, 20–24.
References: 1. V. Lavric, I. D. Ofiţeru, and A. Woinaroschy, "Continuous hybridoma bioreactor: sensitivity analysis and optimal control," Biotechnology and Applied Biochemistry, vol. 44, no. 2, pp. 81–92, 2006.
2. J. M. van Zyl, E. van Rensburg, W. H. van Zyl, T. M. Harms, and L. R. Lynd, "A kinetic model for simultaneous saccharification and fermentation of avicel with Saccharomyces cerevisiae," Biotechnology and Bioengineering, vol. 108, no. 4, pp. 924–933, 2011.
3. Ranasinghe, D.C.; Falkner, N.J.G.; Pan, C.; Wu, H. Wireless sensing platform for remote mon-itoring and control of wine fermentation. In Proceedings of the IEEE Eighth International Con-ference on Intelligent Sensors, Sensor Networks and Information Processing, Melbourne, Aus-tralia, 2–5 April 2013; pp. 503–508.
4. Di Gennaro, S.F.; Matese, A.; Primicerio, J.; Genesio, L.; Sabatini, F.; di Blasi, S.; Vaccari,F.P. Wireless real-time monitoring of malolactic fermentation in wine barrels: the Wireless Sensor Bung system. Austr. J. Grape Wine Res. 2013, 19, 20–24.
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:IX науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.