このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37671

タイトル: Комп’ютеризована система контролю якості процесу ферментації винних продуктів
その他のタイトル: Computerized quality control system of wine production fermentation process
著者: Ольховецька, Х.
Olkhovetska, Kh.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Ольховецька Х. Комп’ютеризована система контролю якості процесу ферментації винних продуктів / Х. Ольховецька // Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 08-09 грудня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 123. — (Комп’ютерні системи та мережі).
Bibliographic description (International): Olkhovetska Kh. (2021) Kompiuteryzovana systema kontroliu yakosti protsesu fermentatsii vynnykh produktiv [Computerized quality control system of wine production fermentation process]. Proceedings of the scientific and technical conference "Information models, systems and technologies" (Tern., 08-09 December 2021), pp. 123 [in Ukrainian].
Is part of: Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 2021
Proceedings of the scientific and technical conference "Information models, systems and technologies", 2021
Conference/Event: Ⅸ науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“
Journal/Collection: Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“
発行日: 8-12月- 21
Date of entry: 23-3月-2022
出版者: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 08-09 грудня 2021 року
08-09 December 2021
UDC: 004.3
663.252
Number of pages: 1
Page range: 123
Start page: 123
End page: 123
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37671
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
References (Ukraine): 1. V. Lavric, I. D. Ofiţeru, and A. Woinaroschy, “Continuous hybridoma bioreactor: sensitivity analysis and optimal control,” Biotechnology and Applied Biochemistry, vol. 44, no. 2, pp. 81–92, 2006.
2. J. M. van Zyl, E. van Rensburg, W. H. van Zyl, T. M. Harms, and L. R. Lynd, “A kinetic model for simultaneous saccharification and fermentation of avicel with Saccharomyces cerevisiae,” Biotechnology and Bioengineering, vol. 108, no. 4, pp. 924–933, 2011.
3. Ranasinghe, D.C.; Falkner, N.J.G.; Pan, C.; Wu, H. Wireless sensing platform for remote mon-itoring and control of wine fermentation. In Proceedings of the IEEE Eighth International Con-ference on Intelligent Sensors, Sensor Networks and Information Processing, Melbourne, Aus-tralia, 2–5 April 2013; pp. 503–508.
4. Di Gennaro, S.F.; Matese, A.; Primicerio, J.; Genesio, L.; Sabatini, F.; di Blasi, S.; Vaccari,F.P. Wireless real-time monitoring of malolactic fermentation in wine barrels: the Wireless Sensor Bung system. Austr. J. Grape Wine Res. 2013, 19, 20–24.
References (International): 1. V. Lavric, I. D. Ofiţeru, and A. Woinaroschy, "Continuous hybridoma bioreactor: sensitivity analysis and optimal control," Biotechnology and Applied Biochemistry, vol. 44, no. 2, pp. 81–92, 2006.
2. J. M. van Zyl, E. van Rensburg, W. H. van Zyl, T. M. Harms, and L. R. Lynd, "A kinetic model for simultaneous saccharification and fermentation of avicel with Saccharomyces cerevisiae," Biotechnology and Bioengineering, vol. 108, no. 4, pp. 924–933, 2011.
3. Ranasinghe, D.C.; Falkner, N.J.G.; Pan, C.; Wu, H. Wireless sensing platform for remote mon-itoring and control of wine fermentation. In Proceedings of the IEEE Eighth International Con-ference on Intelligent Sensors, Sensor Networks and Information Processing, Melbourne, Aus-tralia, 2–5 April 2013; pp. 503–508.
4. Di Gennaro, S.F.; Matese, A.; Primicerio, J.; Genesio, L.; Sabatini, F.; di Blasi, S.; Vaccari,F.P. Wireless real-time monitoring of malolactic fermentation in wine barrels: the Wireless Sensor Bung system. Austr. J. Grape Wine Res. 2013, 19, 20–24.
Content type: Conference Abstract
出現コレクション:IX науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ (2021)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。