Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37671

Tytuł: Комп’ютеризована система контролю якості процесу ферментації винних продуктів
Inne tytuły: Computerized quality control system of wine production fermentation process
Authors: Ольховецька, Х.
Olkhovetska, Kh.
Akcesoria: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Cytat: Ольховецька Х. Комп’ютеризована система контролю якості процесу ферментації винних продуктів / Х. Ольховецька // Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 08-09 грудня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 123. — (Комп’ютерні системи та мережі).
Bibliographic description: Olkhovetska Kh. (2021) Kompiuteryzovana systema kontroliu yakosti protsesu fermentatsii vynnykh produktiv [Computerized quality control system of wine production fermentation process]. Proceedings of the scientific and technical conference "Information models, systems and technologies" (Tern., 08-09 December 2021), pp. 123 [in Ukrainian].
Część publikacji: Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 2021
Proceedings of the scientific and technical conference "Information models, systems and technologies", 2021
Konferencja/wydarzenie: Ⅸ науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“
Journal/kolekcja: Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“
Data wydania: 8-gru- 21
Date of entry: 23-mar-2022
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 08-09 грудня 2021 року
08-09 December 2021
UDC: 004.3
663.252
Strony: 1
Zakres stron: 123
Główna strona: 123
Strona końcowa: 123
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37671
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
Wykaz piśmiennictwa: 1. V. Lavric, I. D. Ofiţeru, and A. Woinaroschy, “Continuous hybridoma bioreactor: sensitivity analysis and optimal control,” Biotechnology and Applied Biochemistry, vol. 44, no. 2, pp. 81–92, 2006.
2. J. M. van Zyl, E. van Rensburg, W. H. van Zyl, T. M. Harms, and L. R. Lynd, “A kinetic model for simultaneous saccharification and fermentation of avicel with Saccharomyces cerevisiae,” Biotechnology and Bioengineering, vol. 108, no. 4, pp. 924–933, 2011.
3. Ranasinghe, D.C.; Falkner, N.J.G.; Pan, C.; Wu, H. Wireless sensing platform for remote mon-itoring and control of wine fermentation. In Proceedings of the IEEE Eighth International Con-ference on Intelligent Sensors, Sensor Networks and Information Processing, Melbourne, Aus-tralia, 2–5 April 2013; pp. 503–508.
4. Di Gennaro, S.F.; Matese, A.; Primicerio, J.; Genesio, L.; Sabatini, F.; di Blasi, S.; Vaccari,F.P. Wireless real-time monitoring of malolactic fermentation in wine barrels: the Wireless Sensor Bung system. Austr. J. Grape Wine Res. 2013, 19, 20–24.
References: 1. V. Lavric, I. D. Ofiţeru, and A. Woinaroschy, "Continuous hybridoma bioreactor: sensitivity analysis and optimal control," Biotechnology and Applied Biochemistry, vol. 44, no. 2, pp. 81–92, 2006.
2. J. M. van Zyl, E. van Rensburg, W. H. van Zyl, T. M. Harms, and L. R. Lynd, "A kinetic model for simultaneous saccharification and fermentation of avicel with Saccharomyces cerevisiae," Biotechnology and Bioengineering, vol. 108, no. 4, pp. 924–933, 2011.
3. Ranasinghe, D.C.; Falkner, N.J.G.; Pan, C.; Wu, H. Wireless sensing platform for remote mon-itoring and control of wine fermentation. In Proceedings of the IEEE Eighth International Con-ference on Intelligent Sensors, Sensor Networks and Information Processing, Melbourne, Aus-tralia, 2–5 April 2013; pp. 503–508.
4. Di Gennaro, S.F.; Matese, A.; Primicerio, J.; Genesio, L.; Sabatini, F.; di Blasi, S.; Vaccari,F.P. Wireless real-time monitoring of malolactic fermentation in wine barrels: the Wireless Sensor Bung system. Austr. J. Grape Wine Res. 2013, 19, 20–24.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:IX науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ (2021)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi