Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37671
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ольховецька, Х. | |
dc.contributor.author | Olkhovetska, Kh. | |
dc.coverage.temporal | 08-09 грудня 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 08-09 December 2021 | |
dc.date.accessioned | 2022-03-23T22:39:15Z | - |
dc.date.available | 2022-03-23T22:39:15Z | - |
dc.date.created | 21-12-08 | |
dc.date.issued | 21-12-08 | |
dc.identifier.citation | Ольховецька Х. Комп’ютеризована система контролю якості процесу ферментації винних продуктів / Х. Ольховецька // Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 08-09 грудня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 123. — (Комп’ютерні системи та мережі). | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/37671 | - |
dc.format.extent | 123 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“, 2021 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the scientific and technical conference "Information models, systems and technologies", 2021 | |
dc.title | Комп’ютеризована система контролю якості процесу ферментації винних продуктів | |
dc.title.alternative | Computerized quality control system of wine production fermentation process | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 004.3 | |
dc.subject.udc | 663.252 | |
dc.relation.references | 1. V. Lavric, I. D. Ofiţeru, and A. Woinaroschy, “Continuous hybridoma bioreactor: sensitivity analysis and optimal control,” Biotechnology and Applied Biochemistry, vol. 44, no. 2, pp. 81–92, 2006. | |
dc.relation.references | 2. J. M. van Zyl, E. van Rensburg, W. H. van Zyl, T. M. Harms, and L. R. Lynd, “A kinetic model for simultaneous saccharification and fermentation of avicel with Saccharomyces cerevisiae,” Biotechnology and Bioengineering, vol. 108, no. 4, pp. 924–933, 2011. | |
dc.relation.references | 3. Ranasinghe, D.C.; Falkner, N.J.G.; Pan, C.; Wu, H. Wireless sensing platform for remote mon-itoring and control of wine fermentation. In Proceedings of the IEEE Eighth International Con-ference on Intelligent Sensors, Sensor Networks and Information Processing, Melbourne, Aus-tralia, 2–5 April 2013; pp. 503–508. | |
dc.relation.references | 4. Di Gennaro, S.F.; Matese, A.; Primicerio, J.; Genesio, L.; Sabatini, F.; di Blasi, S.; Vaccari,F.P. Wireless real-time monitoring of malolactic fermentation in wine barrels: the Wireless Sensor Bung system. Austr. J. Grape Wine Res. 2013, 19, 20–24. | |
dc.relation.referencesen | 1. V. Lavric, I. D. Ofiţeru, and A. Woinaroschy, "Continuous hybridoma bioreactor: sensitivity analysis and optimal control," Biotechnology and Applied Biochemistry, vol. 44, no. 2, pp. 81–92, 2006. | |
dc.relation.referencesen | 2. J. M. van Zyl, E. van Rensburg, W. H. van Zyl, T. M. Harms, and L. R. Lynd, "A kinetic model for simultaneous saccharification and fermentation of avicel with Saccharomyces cerevisiae," Biotechnology and Bioengineering, vol. 108, no. 4, pp. 924–933, 2011. | |
dc.relation.referencesen | 3. Ranasinghe, D.C.; Falkner, N.J.G.; Pan, C.; Wu, H. Wireless sensing platform for remote mon-itoring and control of wine fermentation. In Proceedings of the IEEE Eighth International Con-ference on Intelligent Sensors, Sensor Networks and Information Processing, Melbourne, Aus-tralia, 2–5 April 2013; pp. 503–508. | |
dc.relation.referencesen | 4. Di Gennaro, S.F.; Matese, A.; Primicerio, J.; Genesio, L.; Sabatini, F.; di Blasi, S.; Vaccari,F.P. Wireless real-time monitoring of malolactic fermentation in wine barrels: the Wireless Sensor Bung system. Austr. J. Grape Wine Res. 2013, 19, 20–24. | |
dc.identifier.citationen | Olkhovetska Kh. (2021) Kompiuteryzovana systema kontroliu yakosti protsesu fermentatsii vynnykh produktiv [Computerized quality control system of wine production fermentation process]. Proceedings of the scientific and technical conference "Information models, systems and technologies" (Tern., 08-09 December 2021), pp. 123 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Ⅸ науково-технічної конференції „Інформаційні моделі, системи та технології“ | |
dc.citation.spage | 123 | |
dc.citation.epage | 123 | |
dc.citation.conference | Ⅸ науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ | |
Розташовується у зібраннях: | IX науково-технічна конференція „Інформаційні моделі, системи та технології“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IMST_2021_Olkhovetska_Kh-Computerized_quality_control_123.pdf | 281,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
IMST_2021_Olkhovetska_Kh-Computerized_quality_control_123.djvu | 21,25 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
IMST_2021_Olkhovetska_Kh-Computerized_quality_control_123__COVER.png | 450,16 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.