Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36587

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛобур, М. Б.
dc.contributor.authorLobur, M. B.
dc.coverage.temporal24-25 листопада 2021 року
dc.coverage.temporal24-25 November 2021
dc.date.accessioned2021-12-21T08:51:21Z-
dc.date.available2021-12-21T08:51:21Z-
dc.date.created2021-11-24
dc.date.issued2021-11-24
dc.identifier.citationЛобур М. Б. Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоїв / М. Б. Лобур // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 60. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
dc.identifier.isbn978-617-7875-26-9
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36587-
dc.format.extent60
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021
dc.titleДослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоїв
dc.title.alternativeResearch of lactococci of leavens properties with designing of sour-milk drinks production shop
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664(075.8)
dc.identifier.citationenLobur M. B. (2021) Doslidzhennia vlastyvostei laktokokiv zakvasok z proektuvanniam tsekhu vyrobnytstva kyslomolochnykh napoiv [Research of lactococci of leavens properties with designing of sour-milk drinks production shop]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 60 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume
dc.citation.spage60
dc.citation.epage60
dc.citation.conferenceⅩ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Розташовується у зібраннях:X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.