Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36587
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лобур, М. Б. | |
dc.contributor.author | Lobur, M. B. | |
dc.coverage.temporal | 24-25 листопада 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 24-25 November 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-12-21T08:51:21Z | - |
dc.date.available | 2021-12-21T08:51:21Z | - |
dc.date.created | 2021-11-24 | |
dc.date.issued | 2021-11-24 | |
dc.identifier.citation | Лобур М. Б. Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоїв / М. Б. Лобур // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 60. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-26-9 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36587 | - |
dc.format.extent | 60 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021 | |
dc.title | Дослідження властивостей лактококів заквасок з проектуванням цеху виробництва кисломолочних напоїв | |
dc.title.alternative | Research of lactococci of leavens properties with designing of sour-milk drinks production shop | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 664(075.8) | |
dc.identifier.citationen | Lobur M. B. (2021) Doslidzhennia vlastyvostei laktokokiv zakvasok z proektuvanniam tsekhu vyrobnytstva kyslomolochnykh napoiv [Research of lactococci of leavens properties with designing of sour-milk drinks production shop]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 60 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | Ⅱ | |
dc.citation.spage | 60 | |
dc.citation.epage | 60 | |
dc.citation.conference | Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2021v2_Lobur_M_B-Research_of_lactococci_of_leavens_60.pdf | 262,62 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2021v2_Lobur_M_B-Research_of_lactococci_of_leavens_60.djvu | 18,42 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2021v2_Lobur_M_B-Research_of_lactococci_of_leavens_60__COVER.png | 508,93 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.