Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36578
Tytuł: | Використання борошна стародавніх пшениць для виробництва хлібобулочної продукції |
Inne tytuły: | Use of ancient wheat flour for the production of bakery products |
Authors: | Бейко, Людмила Анатоліївна Зюзінов, Д. Beyko, L. Ziuzinov, D. |
Akcesoria: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Cytat: | Бейко Л. А. Використання борошна стародавніх пшениць для виробництва хлібобулочної продукції / Людмила Анатоліївна Бейко, Д. Зюзінов // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 50–51. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Beyko L., Ziuzinov D. (2021) Vykorystannia boroshna starodavnikh pshenyts dlia vyrobnytstva khlibobulochnoi produktsii [Use of ancient wheat flour for the production of bakery products]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 50-51 [in Ukrainian]. |
Część publikacji: | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021 Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021 |
Konferencja/wydarzenie: | Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/kolekcja: | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Tom: | Ⅱ |
Data wydania: | 24-lis-2021 |
Date of entry: | 21-gru-2021 |
Wydawca: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
Zakresu czasowego: | 24-25 листопада 2021 року 24-25 November 2021 |
UDC: | 664.664 |
Strony: | 2 |
Zakres stron: | 50-51 |
Główna strona: | 50 |
Strona końcowa: | 51 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36578 |
ISBN: | 978-617-7875-26-9 |
Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Związane URL literatura: | http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/117/99 |
Wykaz piśmiennictwa: | 1. Демяненко К.А Тенденції розвитку кондитерського ринку України в сучасних умовах/ К.А. Демяненко // Молодий вчений. —2016. —№ 9 (36). —С. 45–50. 2. Указ Президента України "Про програму профілактики і лікування артеріальної гіпертензії в Україні" від 4 лютого 1999 р. № 117/99/ Верховна Рада України. —Режим доступу: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/117/99. 3. Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки крупяних культур та шроти у технології хліба./Дробот В.І., Михонік Л.А.,Семенова А.Б., Фалендиш Н. О./ К.-Профкнига 2018 — 188с. 4. Food and health in Europe: a new basis for action. WHO regional publications. European series. —2004. —No. 96. —405 p. |
References: | 1. Demianenko K.A Tendentsii rozvytku kondyterskoho rynku Ukrainy v suchasnykh umovakh/ K.A. Demianenko, Molodyi vchenyi. -2016. -No 9 (36). -P. 45–50. 2. Ukaz Prezydenta Ukrainy "Pro prohramu profilaktyky i likuvannia arterialnoi hipertenzii v Ukraini" vid 4 liutoho 1999 y. No 117/99/ Verkhovna Rada Ukrainy. -Access mode: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/117/99. 3. Boroshno starodavnikh pshenyts, produkty pererobky krupianykh kultur ta shroty u tekhnolohii khliba./Drobot V.I., Mykhonik L.A.,Semenova A.B., Falendysh N. O./ K.-Profknyha 2018 - 188p. 4. Food and health in Europe: a new basis for action. WHO regional publications. European series. -2004. -No. 96. -405 p. |
Typ zawartości: | Conference Abstract |
Występuje w kolekcjach: | X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021) |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2021v2_Beyko_L-Use_of_ancient_wheat_flour_50-51.pdf | 515,24 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2021v2_Beyko_L-Use_of_ancient_wheat_flour_50-51.djvu | 30,32 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
MNPK_2021v2_Beyko_L-Use_of_ancient_wheat_flour_50-51__COVER.png | 574,11 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi