Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36578
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бейко, Людмила Анатоліївна | |
dc.contributor.author | Зюзінов, Д. | |
dc.contributor.author | Beyko, L. | |
dc.contributor.author | Ziuzinov, D. | |
dc.coverage.temporal | 24-25 листопада 2021 року | |
dc.coverage.temporal | 24-25 November 2021 | |
dc.date.accessioned | 2021-12-21T08:51:20Z | - |
dc.date.available | 2021-12-21T08:51:20Z | - |
dc.date.created | 2021-11-24 | |
dc.date.issued | 2021-11-24 | |
dc.identifier.citation | Бейко Л. А. Використання борошна стародавніх пшениць для виробництва хлібобулочної продукції / Людмила Анатоліївна Бейко, Д. Зюзінов // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 50–51. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7875-26-9 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36578 | - |
dc.format.extent | 50-51 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021 | |
dc.relation.uri | http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/117/99 | |
dc.title | Використання борошна стародавніх пшениць для виробництва хлібобулочної продукції | |
dc.title.alternative | Use of ancient wheat flour for the production of bakery products | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.subject.udc | 664.664 | |
dc.relation.references | 1. Демяненко К.А Тенденції розвитку кондитерського ринку України в сучасних умовах/ К.А. Демяненко // Молодий вчений. —2016. —№ 9 (36). —С. 45–50. | |
dc.relation.references | 2. Указ Президента України "Про програму профілактики і лікування артеріальної гіпертензії в Україні" від 4 лютого 1999 р. № 117/99/ Верховна Рада України. —Режим доступу: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/117/99. | |
dc.relation.references | 3. Борошно стародавніх пшениць, продукти переробки крупяних культур та шроти у технології хліба./Дробот В.І., Михонік Л.А.,Семенова А.Б., Фалендиш Н. О./ К.-Профкнига 2018 — 188с. | |
dc.relation.references | 4. Food and health in Europe: a new basis for action. WHO regional publications. European series. —2004. —No. 96. —405 p. | |
dc.relation.referencesen | 1. Demianenko K.A Tendentsii rozvytku kondyterskoho rynku Ukrainy v suchasnykh umovakh/ K.A. Demianenko, Molodyi vchenyi. -2016. -No 9 (36). -P. 45–50. | |
dc.relation.referencesen | 2. Ukaz Prezydenta Ukrainy "Pro prohramu profilaktyky i likuvannia arterialnoi hipertenzii v Ukraini" vid 4 liutoho 1999 y. No 117/99/ Verkhovna Rada Ukrainy. -Access mode: http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/117/99. | |
dc.relation.referencesen | 3. Boroshno starodavnikh pshenyts, produkty pererobky krupianykh kultur ta shroty u tekhnolohii khliba./Drobot V.I., Mykhonik L.A.,Semenova A.B., Falendysh N. O./ K.-Profknyha 2018 - 188p. | |
dc.relation.referencesen | 4. Food and health in Europe: a new basis for action. WHO regional publications. European series. -2004. -No. 96. -405 p. | |
dc.identifier.citationen | Beyko L., Ziuzinov D. (2021) Vykorystannia boroshna starodavnikh pshenyts dlia vyrobnytstva khlibobulochnoi produktsii [Use of ancient wheat flour for the production of bakery products]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 50-51 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | Ⅱ | |
dc.citation.spage | 50 | |
dc.citation.epage | 51 | |
dc.citation.conference | Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNPK_2021v2_Beyko_L-Use_of_ancient_wheat_flour_50-51.pdf | 515,24 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2021v2_Beyko_L-Use_of_ancient_wheat_flour_50-51.djvu | 30,32 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNPK_2021v2_Beyko_L-Use_of_ancient_wheat_flour_50-51__COVER.png | 574,11 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.