このアイテムの引用には次の識別子を使用してください: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36568

タイトル: Підвищення енергоефективності виробництва хлібопродуктів
その他のタイトル: Increasing energy efficiency of production bread products
著者: Мовчан, Леонід Тимофійович
Вакуленко, Олександр Олексійович
Роман, О. Є.
Movchan, L. T.
Vakulenko, O. O.
Roman, O. Ye.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Мовчан Л. Т. Підвищення енергоефективності виробництва хлібопродуктів / Леонід Тимофійович Мовчан, О. О. Вакуленко, О. Є. Роман // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 38–39. — (Електротехніка та енерго-збереження).
Bibliographic description (International): Movchan L. T., Vakulenko O. O., Roman O. Ye. (2021) Pidvyshchennia enerhoefektyvnosti vyrobnytstva khliboproduktiv [Increasing energy efficiency of production bread products]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 38-39 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021
Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021
Conference/Event: Ⅹ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 
発行日: 24-11月-2021
Date of entry: 21-12月-2021
出版者: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 24-25 листопада 2021 року
24-25 November 2021
UDC: 338.45
664.6
Number of pages: 2
Page range: 38-39
Start page: 38
End page: 39
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36568
ISBN: 978-617-7875-26-9
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
References (Ukraine): 1. Жамойда А.А. Рыночный потенциал хлебопекарной промышленности // Економічний вісник Донбасу. – 2009. - №1 (15). – С. 123–128.
2. Корнійчук А. А. Аналіз стану та перспектив розвитку підприємств хлібопекарської галузі Житомирської області // Соціально-економічні проблеми і держава. - 2013. - Вип. 2 (9). - С. 67–74.
3. Майстренко Н.Ю. Резерви використання вторинних теплових енергетичних ресурсів у харчовій промисловості України // Проблеми загальної енергетики. - 2013. - Вип. 2 (33). - С. 43–48
References (International): 1. Zhamoida A.A. Rynochnyi potentsial khlebopekarnoi promyshlennosti, Ekonomichnii visnik Donbasu, 2009, No 1 (15), P. 123–128.
2. Korniichuk A. A. Analiz stanu ta perspektyv rozvytku pidpryiemstv khlibopekarskoi haluzi Zhytomyrskoi oblasti, Socio-Economic Problems and the State, 2013, Iss. 2 (9), P. 67–74.
3. Maistrenko N.Yu. Rezervy vykorystannia vtorynnykh teplovykh enerhetychnykh resursiv u kharchovii promyslovosti Ukrainy, Problemy zahalnoi enerhetyky, 2013, Iss. 2 (33), P. 43–48
Content type: Conference Abstract
出現コレクション:X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021)



このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。