Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36568

Tüm üstveri kaydı
Dublin Core AlanıDeğerDil
dc.contributor.authorМовчан, Леонід Тимофійович
dc.contributor.authorВакуленко, Олександр Олексійович
dc.contributor.authorРоман, О. Є.
dc.contributor.authorMovchan, L. T.
dc.contributor.authorVakulenko, O. O.
dc.contributor.authorRoman, O. Ye.
dc.coverage.temporal24-25 листопада 2021 року
dc.coverage.temporal24-25 November 2021
dc.date.accessioned2021-12-21T08:51:18Z-
dc.date.available2021-12-21T08:51:18Z-
dc.date.created2021-11-24
dc.date.issued2021-11-24
dc.identifier.citationМовчан Л. Т. Підвищення енергоефективності виробництва хлібопродуктів / Леонід Тимофійович Мовчан, О. О. Вакуленко, О. Є. Роман // Збірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 24-25 листопада 2021 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2021. — Том Ⅱ. — С. 38–39. — (Електротехніка та енерго-збереження).
dc.identifier.isbn978-617-7875-26-9
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36568-
dc.format.extent38-39
dc.language.isouk
dc.publisherФОП Паляниця В. А.
dc.publisherPE Palianytsia V. A.
dc.relation.ispartofЗбірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2), 2021
dc.relation.ispartofBook of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (2), 2021
dc.titleПідвищення енергоефективності виробництва хлібопродуктів
dc.title.alternativeIncreasing energy efficiency of production bread products
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages2
dc.subject.udc338.45
dc.subject.udc664.6
dc.relation.references1. Жамойда А.А. Рыночный потенциал хлебопекарной промышленности // Економічний вісник Донбасу. – 2009. - №1 (15). – С. 123–128.
dc.relation.references2. Корнійчук А. А. Аналіз стану та перспектив розвитку підприємств хлібопекарської галузі Житомирської області // Соціально-економічні проблеми і держава. - 2013. - Вип. 2 (9). - С. 67–74.
dc.relation.references3. Майстренко Н.Ю. Резерви використання вторинних теплових енергетичних ресурсів у харчовій промисловості України // Проблеми загальної енергетики. - 2013. - Вип. 2 (33). - С. 43–48
dc.relation.referencesen1. Zhamoida A.A. Rynochnyi potentsial khlebopekarnoi promyshlennosti, Ekonomichnii visnik Donbasu, 2009, No 1 (15), P. 123–128.
dc.relation.referencesen2. Korniichuk A. A. Analiz stanu ta perspektyv rozvytku pidpryiemstv khlibopekarskoi haluzi Zhytomyrskoi oblasti, Socio-Economic Problems and the State, 2013, Iss. 2 (9), P. 67–74.
dc.relation.referencesen3. Maistrenko N.Yu. Rezervy vykorystannia vtorynnykh teplovykh enerhetychnykh resursiv u kharchovii promyslovosti Ukrainy, Problemy zahalnoi enerhetyky, 2013, Iss. 2 (33), P. 43–48
dc.identifier.citationenMovchan L. T., Vakulenko O. O., Roman O. Ye. (2021) Pidvyshchennia enerhoefektyvnosti vyrobnytstva khliboproduktiv [Increasing energy efficiency of production bread products]. Book of abstracts of the Ⅹ International scientific and practical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 24-25 November 2021), vol. Ⅱ, pp. 38-39 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
dc.citation.journalTitleЗбірник тез доповідей Ⅹ Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
dc.citation.volume
dc.citation.spage38
dc.citation.epage39
dc.citation.conferenceⅩ Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Koleksiyonlarda Görünür:X Міжнародна науково-практична конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2021)



DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.