Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36179
Назва: | Морозиво збагачене білком |
Інші назви: | A new kind of ice cream enriched in protein |
Автори: | Ціко, Ю. Tsiko, Y. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Ціко Ю. Морозиво збагачене білком / Ціко Ю. // Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 28-29 квітня 2021 року. — Т. : ТНТУ, 2021. — С. 74. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології). |
Bibliographic description: | Tsiko Y. (2021) Morozyvo zbahachene bilkom [A new kind of ice cream enriched in protein]. Materialy Ⅳ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 28-29 April 2021), pp. 74 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2021 |
Конференція/захід: | Ⅳ Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅳ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 28-кві-2021 |
Дата внесення: | 12-гру-2021 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 квітня 2021 року 28-29 April 2021 |
УДК: | 663.674 |
Теми: | морозиво якість фрезерування замінники молочного жиру ice-cream quality milling milk fat substitutes |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 74 |
Початкова сторінка: | 74 |
Кінцева сторінка: | 74 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/36179 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2021 |
Перелік літератури: | 1. Вежлівцева С. П. Аналіз якості морозива пломбір на споживчому ринку України / С. П Вежлівцева, О. П. Ряба // Міжнародний науковий журнал "Інтернаука" - №1 (63), т.3, 2019. – С. 7-10. 2. Кравченко Л. В. Ринок морозива в Україні / Л. В. Кравченко // Мир продуктов. - 2017. - №3. - С. 8-12. 3. Бартковський І. І. Технологія морозива/Бартковський І. І. – К.: Фенікс, 2010. – 248 с. |
References: | 1. Vezhlivtseva S. P. Analiz yakosti morozyva plombir na spozhyvchomu rynku Ukrainy, S. P Vezhlivtseva, O. P. Riaba, Mizhnarodnyi naukovyi zhurnal "Internauka" - No 1 (63), V.3, 2019, P. 7-10. 2. Kravchenko L. V. Rynok morozyva v Ukraini, L. V. Kravchenko, Myr produktov, 2017, No 3, P. 8-12. 3. Bartkovskyi I. I. Tekhnolohiia morozyva/Bartkovskyi I. I, K., Feniks, 2010, 248 p. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | IV Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2021) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MSNTK_2021_Tsiko_Y-A_new_kind_of_ice_cream_enriched_74.pdf | 309,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Tsiko_Y-A_new_kind_of_ice_cream_enriched_74.djvu | 23,23 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MSNTK_2021_Tsiko_Y-A_new_kind_of_ice_cream_enriched_74__COVER.png | 1,1 MB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.